Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 04 17

Vidaus ir lauko baldai terasose su stogu

Artėja šilčiausias metų laikas, kuris atidarys terasų sezoną, maisto gamybą lauke ir draugų ar šeimos vakarienes gryname ore. Jeigu savo namuose džiaugiatės terasa su stogu, šis straipsnis – kaip tik jums.
Terasos baldai
Terasos baldai / Partnerio nuotr.

Įsigyti visą lauko baldų komplektą, kuris būtų estetiškai patrauklus yra išties sudėtinga arba per brangu, todėl verta aptarstyti variantus, kaip galima suderinti vidaus ir lauko baldus kartu.

Kokie galimi tokio scenarijaus pliusai ir minusai? Finansine prasme tai yra žymiai pigiau. Galite naudoti namuose esančius baldus, tačiau juos reikės atnešti/išnešti. Dažniausiai ir komforto prasme vidaus minkšti baldai yra patogesni, bet kiekvienam spręsti, ar geriau didesnės išlaidos ir stacionarūs terasoje laikomi baldai, ar minimalios išlaidos ir mobilūs vidaus baldai.

Partnerio nuotr./Namų aksesuarai terasai
Partnerio nuotr./Namų aksesuarai terasai

Mažiausiai laiko, daiktų perstumdymo ir nešiojimo užims didesnių ir sunkesnių lauko baldų (minkštasuolio, kėdžių, krėslų ir stalų) laikymas ten, kur jiems ir priklauso – lauko terasoje. Tuomet, norint šią erdvę padaryti jaukesne, tereiks iš namų atsinešti įvairių smulkmenų: banketę, indus vaisiams, pagalvėles, pledus ir kitus nesunkius daiktus.

Būtent šiame interjere ir taikomas panašus principas. Minkšti baldai ir stalas yra iš lauko baldų asortimento, o pagalvėles ir kiti namų aksesuarai sunešti iš vidaus. Beje, šie lauko baldai – nepaprastai dailūs (kas yra retas atvejis) ir tiks prie daugelio namų interjero. Rudą spalvą lietuviai labai mėgsta, tad nebus sunku priderinti kitas detales. Nepamirškite ir kokybiškos bei stilingos kepsninės. Jos pagalba ne tik pavaišinsite artimuosius ir svečius, bet ir papuošite terasą.

Jeigu viso lauko baldų komplekto pirkti nesinori, visada galite naudoti baldus, naudojamus svetainėje: patogų ryškiaspalvį fotelį ir/ar banketę, kuri tarnaus, kaip papildomas staliukas. Nebijokite eksperimentuoti ir pamiksuoti lauko bei vidaus baldų kartu. Nustebsite, kokių įdomių variantų galite susikurti ir tuo pačiu nesunkiai pakeisite interjero nuotaiką.

Partnerio nuotr./Supamas krėslas
Partnerio nuotr./Supamas krėslas

Na, o jeigu nenorite papildomai investuoti į lauko baldus ar nerandate tų geriausių, galbūt užteks vos vieno? Supamas krėslas – ko gero daugelio svajonė yra itin trokštamas baldas tiek svetainėje, tiek miegamajame. Galite vienu šūviu nušauti du zuikius ir įsigyti lauke naudoti skirtą krėslą. Žiemą juo mėgausitės namuose, o vasarą – lauko terasoje. Papildomai pridėkite kelias pagalvėles ir net nesinorės iš jo išlipti!

Jeigu rinksitės tamsiai rudą spalvą, nepamirškite, jog ir kiti baldai turėtų būti panašios spalvos. Tuomet interjeras atrodys vientisas, o ir naudojant krėslą viduje, jis neišsiskirs ir taps pilnaverte interjero dalimi. Balta spalva – saugiausia. Prie jos dera visos kitos spalvos, tad jeigu nenorite turėti problemų su spalvų derinimu – turėkite tai omeny!

Nuotraukose esančius lauko ir vidaus baldus rasite „Berry” salonuose ir puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius