Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 09 02

Vyrai labiausiai lojalūs – savo kirpėjui?

Europoje atliktas tyrimas atskleidė, kad viena stipriausių ištikimybių puoselėjama savo kirpėjui, o beveik pusė apklausos dalyvių tvirtina, kad kirpėjas žino ir tokių pikantiškų asmeninių detalių, kurių nesame linkę pasakoti niekam kitam.
vyrų grožio salona „Gentleman‘s Empire“
vyrų grožio salonas „Gentleman‘s Empire“ / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Barzda Barzdaskutys

Ar iš tiesų Lietuvos vyrai yra tokie lojalūs savo kirpėjui, teiravomės Prekybos centre „Europa“ įsikūrusio vyrų grožio salono „Gentleman‘s Empire“ vadovo, kirpėjo – barzdaskučio Vladislavo Galandevski. „Manau, kad rasti tinkamą saloną ir tave suprantantį kirpėją nėra lengva, todėl kai tokį randi, nenori nieko keisti“, – lojalumą paaiškino „Gentleman‘s Empire“ įkūrėjas.

Partnerio nuotr./vyrų grožio salonas „Gentleman‘s Empire“
Partnerio nuotr./vyrų grožio salonas „Gentleman‘s Empire“

Vieni barberių salonai akcentuoja vyriškumą, kiti – stilingumą, dar kiti – vilioja iš egzotiškų kraštų atvykusiais kirpimo meistrais. Todėl norint pasirinkti tinkamiausią grožio saloną, vyrams tenka gerokai pasukti galvą.

„Anksčiau buvo priimta, kad į grožio saloną dažniau eina moterys. Tačiau, jeigu susimąstysime, faktiškai visuose svarbiausiuose vyro gyvenimo momentuose jį lydi kirpėjas. Pavyzdžiui, einate į darbo pokalbį, planuojate pasimatymą ar dalyvaujate kokioje šventėje – prieš tai bet kuriuo atveju reikės užsukti pas mus“, – šypteli „Gentleman‘s Empire“ vadovas ir priduria, kad gana dažnai vyrą į grožio saloną užrašo jo moteris.

Šiuolaikiniam vyrui rūpi jo išvaizda. Ir tai aktualu nagrinėjant ne tik grožio, bet ir amžiaus aspektą. Turbūt kiekvienas vyras patvirtins, kad buvo laikai, kai plaukams galima buvo apskritai neskirti dėmesio. Tačiau dabar jau ankstyvame amžiuje pradedame žilti, plikti, plaukas keičia savo struktūrą ir visus šiuos klausimus įveikti savarankiškai tampa sudėtinga.

„Profesionalūs kirpėjai ir barszdaskučiai turėtų konsultuoti savo klientus ne tik apie tai, kas atrodys gražiai, bet ir kas tinka kiekvienam žmogui pagal jo individualią situaciją. Pradedant nuo tinkamų priemonių parinkimo iki plaukų plovimo dažnio. Ir labai dažnai kas tinka vienam, gali visiškai netikti kitam“, – sako Vladislavas Galandevski.

Partnerio nuotr./vyrų grožio salonas „Gentleman‘s Empire“
Partnerio nuotr./vyrų grožio salonas „Gentleman‘s Empire“

Lietuvoje turbūt niekada anksčiau nebuvo tiek daug vyriškų kirpyklų. Kokiais kriterijais reikėtų vadovautis, norint atrasti sau tinkamą barberį?

„Pasirinkimas šiais laikais iš tiesų milžiniškas ir priimti tinkamą sprendimą – labai sunku. Kirpėjo profesiją palyginčiau su gydytoju, nes geriausiai veikia tikros, nuoširdžios rekomendacijos ir visiškai nėra noro bandyti sėkmę. Bent jau „Gentleman‘s Empire“ atveju, absoliuti dauguma mūsų naujų klientų ateina dėl to, kad esami klientai rekomendavo,“ – pasakojo V. Galandevski.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius