Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Lašišą galima panaudoti ne tik maistui: šia neįprasta injekcija vyresnės moterys aštrina seksualinius pojūčius

Ko tik nepadarysi dėl didesnio malonumo. Kad jų seksualinis gyvenimas būtų geresnis, kai kurios moterys net ryžtasi neįtikėtinai procedūrai – už 500 dolerių į makštį leidžiasi lašišų spermos, rašo „The New York Post“.
Kai kurios moterys ryžtasi makšties injekcijoms su lašišos sperma
Kai kurios moterys ryžtasi makšties injekcijoms su lašišos sperma / Shutterstock nuotr. / 15min koliažas

„Daugelis vyresnio amžiaus moterų ateina pas mane sakydamos, kad nebejaučia jokio seksualinio susijaudinimo“, – dienraščiui „Daily Mail“ sakė estetikos slaugytoja Amanda Azzopardi, vadovaujanti klinikoms Londone, Liverpulyje ir Šiaurės Velse.

„Taigi, mes joms atliekame „O-shot“ injekciją, po kurios pacientės praneša apie stipresnius ir dažnesnius orgazmus, padidėjusią natūralią lubrikaciją ir didesnį seksualinį susijaudinimą“, – teigė specialistė.

„O-shot“ yra nechirurginis gydymas, skirtas atjauninti makštį ir padidinti seksualinį susijaudinimą. Teigiama, kad šios injekcijos rezultatai paprastai matomi po dviejų–keturių seansų. Procedūrai naudojamos kelių rūšių injekcijos, įskaitant pačios pacientės kraują arba lašišos spermą.

Senstant žmonių oda dažnai praranda elastingumą, o tai gali sukelti makšties sausumą ir skausmingus lytinius santykius.

Pasak korėjietiškos odos priežiūros linijos „Peach & Lily“ specialistų, DNR, išgauta iš lašišos spermos, „turi stiprių regeneruojančių savybių, veikia ne paviršiniu lygmeniu, o giliai įsiskverbia į odą ir veikia iš vidaus, skatindama ląstelių apykaitą, kuri savo ruožtu padeda stangrinti odą ir išlaikyti jos elastingumą“.

Išgrynintos ir sterilizuotos lašišos DNR molekulės, oficialiai vadinamos polinukleotidais, taip pat turi priešuždegiminį poveikį, kuris iš esmės atjaunina odą bet kurioje kūno vietoje.

123RF.com nuotr./ Kremas
123RF.com nuotr./ Kremas

Žuvies sperma jau daugelį metų užima svarbią vietą korėjietiškoje odos priežiūroje, yra dažnai minima produktų sudedamųjų dalių sąrašuose arba švirkščiama į veidą.

„Vienas tyrimas, atliktas 2017 m., parodė, kad lašišos sperma padėjo atitaisyti ląstelių pažeidimus, [paspartino] žaizdų gijimą ir sumažino uždegimą. Kiti tyrimai parodė, kad lašišos spermoje esantys baltymai padeda sumažinti senėjimo požymius“, – sakė dr. Kennethas Beeris, kosmetikos dermatologas iš Floridos.

2010 m. tyrime, paskelbtame Tarptautiniame kosmetikos mokslo žurnale, nustatyta, kad lašišos spermos DNR turi didesnį vandens kiekį, didina odos elastingumą, stiprina kolageno lygį ir skatina hialurono rūgšties gamybą.

Kitoje 2016 m. ataskaitoje apie peles nustatyta, kad lašišos spermos DNR padidino kraujo tekėjimą į odą ir buvo naudinga gydant žaizdas.

Nors makšties injekcijos su lašišos sperma gali pasirodyti išties keistas gydymo būdas, kai kurie žmonės yra pasiryžę padaryti beveik viską, kad atrodytų ir jaustųsi taip, kaip anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius