Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris 13 metų nesiskuta kūno plaukų: apie vyrų dėmesį ir spoksančius žmones

Moteris, vardu Aria Lok, pasakoja, kad jau 13 metų nesiskuta kūno plaukų. Savo paskyroje socialiniuose tinkluose ji viešai dalijasi nuotraukomis ir istorijomis apie žmones, kurie nuolat spokso į jos plaukuotas kojas, rašo apollo.lv.
Aria
Aria / Koliažas iš „Tik tok“ video

Moteris viešai pareiškė, kad jai atsibodo gyventi visuomenėje, kuri verčia moteris skustis kūno plaukus. 34 metų moteris, gyvenanti Meksikoje, pasisako už natūralią, mažai priežiūros reikalaujančią išvaizdą ir išdidžiai demonstruoja savo kūno plaukus socialiniuose tinkluose.

„Daugelis iš mūsų nesuvokia, kad mums nuo gimimo „plaunamos smegenys“, jog moteris turi prisitaikyti prie visuomenės normų. Moterys su švelnia oda be plaukų yra visur reklamuojamos, todėl kitos mano, kad turi atrodyti taip“, – „Metro“ pasakojo Aria.

Vyrams, kaip pasakoja pati Aria, patinka jos santykis su jos kūnu, plaukais, tačiau kelis kartus per gyvenimą ši pozicija yra sukėlusi įtampos.

„Tik tok“ video stop kadras/Aria
„Tik tok“ video stop kadras/Aria

„Kartą užmezgiau santykius su žmogumi, kuriam tai nepatiko. Vis skusdavausi, kad jam patikčiau, bet dabar to niekada nedaryčiau. Jei vyras negali manęs visiškai priimti, jis nėra skirtas man ir aš nesu jam.

Dabar kasdien „Tik tok“ paskyroje sulaukiu komentarų iš vyrų, kurie sako, kaip jiems patinka mano plaukuotos kojos ir pažastys“, – pridūrė natūralaus grožio entuziastė.

Elektrike dirbanti moteris kūno plaukus nustojo skusti būdama 21-erių. Ją įkvėpė dainininkės Patti Smith albumo viršelis, kuriame dainininkė demonstravo plaukuotas pažastis.

Niekas iš tiesų nemėgsta skustis, bet daro tai dėl kitų, tai visiškai neturi prasmės.

„Sulaukiau daug draugų komentarų, kurios sako, kad taip pat nori nustoti skustis, kaip ir aš, bet labai bijo, ką pasakys kiti. Niekas iš tiesų nemėgsta skustis, bet daro tai dėl kitų, tai visiškai neturi prasmės“, – sako Aria.

Aria turi tūkstančius sekėjų „TikTok“ ir tikisi savo turiniu padėti moterims pamilti savo kūną visų formų ir dydžių.

„Mes visi esame gražūs tokie, kokie esame, ir jei moterims nebūtų lemta turėti kūno plaukų, jų ir nebūtų. Man patinka demonstruoti savo moteriškumą, įskaitant kūno plaukus“, – sakė Aria.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius