Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moters išpažintis: būdama 23 metų susitikinėjo su 80-mečiu ir pasidalino savo patirtimi

Buvusi realybės šou žvaigždė atskleidė, kad kartą susitikinėjo su vyru, kuris buvo vyresnis už jos senelius, ir dėl to jautėsi „kvailai“, nes nepastebėjo „raudonų vėliavų“ (kitaip tariant, ženklų, kurie reiškia, kad santykiai nesiklostys tinkama linkme).
Amžiaus skirtumas santykiuose
Vyresnis vyras su jaunesne moterimi. / Shutterstock nuotr.

Jauna moteris, kuri susitikinėjo su pensininku, mano, kad vyras, ieškantis jaunesnės merginos, yra neabejotina raudona vėliava.

Santykiai dėl amžiaus skirtumo gali susilaukti daug kritikos, tačiau buvusi realybės šou žvaigždė, kuriai nusibodo, kad jaunesni vyrai naudojasi jos kūnu ir pinigais, mano, kad po patirties su daug vyresniu vyru, jų tikrai reikėtų vengti.

Televizijos realybės šou žvaigždė Stephanie Matteo manė, kad vyresnis vyras bus brandesnis ir mažiau linkęs apgaudinėti nei artimesnis jos amžiui. Todėl būdama 23 metų ji užmezgė santykius su pensininku, kuriam tuo metu buvo 80 metų, praneša mirror.co.uk.

32 metų Stephanie visais savo gyvenimo aspektais dalijasi socialinėje žiniasklaidoje, kurią pavertė pelninga karjera. Viename įraše, kuris nuo tada, kai juo pasidalijo, tapo „virusiniu“, moteris atskleidė antakius keliančio romano detales.

„TikTok“ klipe, kuris vadinosi „Mano patirtis susitikinėjant su aštuoniasdešimtmečiu 23-ejų (to nesitikėsite)“, Stephanie teigė, kad kartais vis dar pasiilgsta savo buvusio draugo, kuris jau paliko šį pasaulį, tačiau yra dalykų, kurie jos nedžiugino. Ji kalbėjo apie blogą burnos kvapą, dantų protezus ir irzlumą ryte.

„Man netrūksta halitozės, netrūksta dantų protezų, netrūksta to, koks irzlus jis būdavo rytais, – sakė ji.“

Aiškindama, kodėl iš pradžių su juo susitikinėjo, ji tikino, kad taip nutiko dėl to, jog turėjo blogos patirties su jaunesniais vyrais. „Manau, kad buvau labai sužeista dėl susitikinėjimų su jaunesniais vaikinais, kurie naudojosi tik mano kūnu, naudojosi manimi dėl pinigų“, – sakė ji.

Manydama, kad „perėjimas pas vyresnį vyrą, kuris buvo labiau įsitvirtinęs, reiškė, jog ji elgiasi protingai ir „geba keistis“, ji greitai suprato, kad tiesiog „elgiasi kvailai ir visai kitaip“.

Taip atsitiko todėl, kad ji sužinojo, jog net pensininkai gali nuklysti. „Vyresnio amžiaus vyrai taip pat linkę sukčiauti, – sakė ji. – Jūs manote, kad dėl mažesnio lytinio potraukio jie neketina jūsų apgaudinėti. Tačiau yra ir emocinė neištikimybė, o ar žinote, kiek buvusių draugių turi tas vaikinas? Ar žinote, kiek merginų jis užkalbina pensininkų bendruomenėje?“

Ji paaiškino, kad jai nekelia grėsmės kitos moterys, su kuriomis jis bendrauja, bet ji suprato, kad vien tai, jog jis yra vyresnis, nereiškia, kad yra brandesnis. Ji suprato, kad jei vyras ieško gerokai už jį jaunesnės moters, tai yra „neabejotina raudona vėliava“.

Stephanie sako, kad niekam nerekomenduotų santykių su tokiu amžiaus skirtumu, bet paklausė, ką mano jos sekėjai, ir jie greitai atsakė. Trečdalis manė, kad vyresni vyrai yra geresnis pasirinkimas, kiti tikino, jog tai gali reikšti ir problemas su tėčiu.

Viena komentatorė su tuo nesutiko ir atskleidė, kad yra laiminga su vyresniu vyru: „Mano vyrui 82-eji, o man 52-eji... mano gyvenimo meilė. Manau, kad jis truputį per daug žaidžia kaprizingo senelio korta“, – rašė ji. Kita sakė, kad vienu metu jiems buvo puiku: „Mano buvusiam vyrui 40, man 72. Tai veikė daugelį metų mums abiem“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius