Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su vyru išsiskyrė dėl neištikimybės, o pasirodo – jis nekaltas: svetimas nuotraukas naudojo kaimynas

Prieš daugiau nei metus skirtingais keliais pasuko viena pora. Skirtis su vyru moteris nusprendė sužinojusi apie jo neištikimybę – per pažinčių programėlę jis kitoms moterims siuntinėjo pikantiškas nuotraukas. Visgi neseniai išaiškėjo, jog vyras buvo visiškai nekaltas – jo atvaizdu naudojosi kaimynas, rašo dienraštis „The Sun“.
Neištikimybė
Neištikimybė / Shutterstock nuotr.

Visa šia neįtikėtina istorija socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalijo pati tariamą neištikimybę išgyvenusi moteris. Ji pasakojo buvusi sugniuždyta, kai prieš metus gavo žinutę, kad jos vyras, su kuriuo santuokoje praleido 8 metus, naudojasi pažinčių programėlėmis.

„Praėjusių metų rugsėjį gavau „Facebook“ žinutę, kad mano „vyras“ kalbasi ir keičiasi nuogybių nuotraukomis su kitomis moterimis per „Tinder“, – atskleidė istorijos herojė.

Susisiekusi su viena iš moterų, su kuria neva kalbėjosi jos vyras, žmona savo akimis pamatė pokalbio ekrano kopijas ir nuotraukas. Įsiutusi ji nusprendė pati įsidiegti „Tinder“ – pažinčių programėlę, kurią jos vyras tariamai naudojo, – kad surastų jo profilį.

„Buvau įsitikinusi, kad jis mane apgaudinėja. Tą vakarą turėjome siaubingą ginčą, raminti situacijos atvyko net mano šeima. Tačiau viskas paaštrėjo, kai brolis sugriebė mano vyrą ir trenkė jam kumščiu. Kaimynai iškvietė policiją, o mano vyras buvo paprašytas susikrauti kelis daiktus ir trumpam pagyventi kitur.

Netrukus išsiskyrėme. Nuo tada jis persikėlė į Sidnėjų, kad galėtų būti arčiau sergančio tėvo, bet du kartus per mėnesį savaitgalį jis pasimato su mūsų vaikais“, – dėstė „Reddit“ vartotoja.

123RF.com nuotr./Modernūs pasimatymai
123RF.com nuotr./Modernūs pasimatymai

Nuo tada, kai pora pasuko skirtingais keliais, praėjo 14 mėnesių. Moteris jautė pamažu paliekanti šį skaudų gyvenimo įvykį už nugaros, tačiau vieną dieną sulaukė beldimo į duris. Ji liko šokiruota sužinojusi, kad jos vyro nuotraukomis iš tiesų naudojosi kaimynas, norėjęs internete sumedžioti moterų.

„Kaimynas tas nuotraukas atsisiuntė iš „Macbook“, kurį jam paskolinome COVID metu. Kai kurios iš tų nuotraukų buvo intymaus pobūdžio, net ir mano pačios. Šiuo metu šį klausimą sprendžia policija“, – aiškino istorijos herojė.

Ji rašė labai norinti pasikalbėti su savo buvusiu vyru ir susitaikyti. Visgi moteris nebuvo tikra, ar tam jau ne per vėlu.

„Aš taip bijau, kad galime būti nuėję per toli ir kad jis greičiausiai ir toliau sieks skyrybų, nors ir žinau, kad mes labai mylime vienas kitą. Tai labai pakenkė mūsų psichinei sveikatai, finansams ir mūsų trijų vaikų gerovei“, – teigė moteris.

Žmonės po jos įrašu „Reddit“ tinkle reiškė užuojautą, tačiau tikino, kad poros santykiai, ko gero, nutrūko visam laikui. Po kelių mėnesių istorijos herojė pasidalijo atnaujinimu, kaip viskas klostėsi toliau.

Shutterstock nuotr./Neištikimybė
Shutterstock nuotr./Neištikimybė

„Nusprendėme, kad mūsų santuoka yra nepataisoma ir turime eiti skirtingais keliais. Šiuo metu jis lanko terapiją ir prašo, kad išsiskirtume pilnai ir ateityje nebendrautume. Ketinu gerbti jo norus ir toliau bendrausiu tik per jo advokatą mūsų vaikams rūpimais klausimais“, – sakė „Reddit“ vartotoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius