Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyro lagaminas slėpė šiurpią paslaptį: žmona buvo šokiruota

Moteris penkerius metus buvo ištekėjusi už savo vyro ir manė, kad jų santuoka yra tobula. Užteko mestelėti žvilgsnį į mylimojo lagaminą po darbo kelionės ir idilė griuvo it kortų namelis, rašo mirror.co.uk.
Lagaminas
Lagaminas / Shutterstock nuotr.

Sužinoti, jog partneris buvo neištikimas, gali būti visiška katastrofa, o jei turite bendrų vaikų, po tokios išdavystės atsigauti gali būti dar sunkiau.

Prieš ištekėdama už Marko Karen jau buvo susitaikiusi su tuo, kad jam tenka daug keliauti darbo reikalais. Kai pora susilaukė dvynukių, Markas didžiąją laiko dalį praleisdavo su jomis namuose Perte, Australijoje, bet kai jos šiek tiek paaugo, jis sutiko dirbti naują darbą. Naujame darbe vėl reikėjo daugiau laiko praleisti keliaujant – bent jau taip jis sakė. Vyras neva keliaudavo į Londoną ar Pietų Afriką.

Po vienos kelionės Markas grįžo namo išsekęs ir nuėjo miegoti, o Karen nusprendė nuveikti keletą darbų namuose. Ji pastebėjo, kad vyras paliko savo lagaminą nepaliestą, todėl nusprendė jį išpakuoti ir viską, ką reikėjo išvalyti, įmesti į skalbimo mašiną.

Lagamine moteris rado mažą nuotrauką, kurioje buvo nufotografuota apie 30 metų amžiaus moteris ir maždaug pusantrų metų berniukas. Manydama, kad per klaidą pasiėmė vyras paėmė ne tą lagaminą, ji patikrino likusius daiktus ir pamatė, kad jie yra jo.

Karen miegojo ant sofos, o kitą rytą, kai jų dvynukės išėjo į mokyklą, ji paklausė vyro apie nuotrauką. „Jis kelias sekundes žiūrėjo į mane nieko nekalbėdamas, paskui tiesiog susiėmė už veido ir tarė: „Labai atsiprašau. Žinojau, kad vieną dieną sužinosi, bijojau šios akimirkos“.

„Jis paaiškino, kad turėjo romaną su nuotraukoje esančia moterimi, ji pastojo ir dabar jis turi sūnų. Negalėjau nustoti verkti, negalėjau patikėti, kad jis taip pasielgė su manimi ir mergaitėmis. Jis man pasakė, kad niekada nenustojo manęs mylėti, tiesiog pateko į situaciją, iš kurios negalėjo išsivaduoti“, – dalinosi moteris.

Tačiau tai buvo ne viskas – skaudžiausia tiesa sprogo kaip bomba. Karen manė, kad jo antroji šeima gyveno vienoje iš šalių, kuriose jis lankėsi darbo kelionių metu. Paaiškėjo, kad Markas apskritai nebuvo išvykęs į užsienį, o antroji moteris ir jo sūnus iš tikrųjų gyveno vos už 5 kilometrų tame pačiame mieste.

Kaip ši istorija baigėsi? Moteris teigė, kad išvarė vyrą iš namų ir vėliau išsiskyrė, nes žinojo, kad jis bėgs tiesiai pas savo antrąją šeimą. Nors Markas jai sakė, kad kita moteris žinojo apie Karen ir jų vaikus, tačiau ji mano, kad jo kita šeima taip pat neturi supratimo, kad jie egzistuoja, ir dar taip arti namų. „Nemanau, kad nors viena moteris būtų patenkinta tuo, kad vyras turi antrą šeimą“, – teigė Karen.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius