-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 17

Ką padovanoti pirmokui?

Besibaigianti vasara lepina mus šiltomis dienomis, o labiausiai tuo džiaugiasi vaikai, galėdami iki vėlumos dūkti lauke. Deja, kalendorinis ruduo ateis savo laiku, skambučiu vėl pakviesdamas visus moksleivius prie knygų.
Mergaitė
Mergaitė / 123RF.com nuotr.

Rugsėjo 1-oji – ypatinga šventė tiems, kas mokyklos slenkstį peržengs pirmą kartą. Tad jei turite tokių mažųjų giminaičių ar draugų vaikų, nepamirškite pasveikinti šia svarbia proga ir padovanoti ką nors gražaus ir naudingo. Nušausite du zuikius – ir maloniai nuteiksite būsimą pirmoką, ir palengvinsite finansinę naštą jo tėvams.

Žinoma, prieš tai pasitarti su tėvais ir pasiteirauti, ko trūksta mažylio kuprinėje, būtų pageidautina. Taip išvengtumėte pasikartojančių pirkinių ir sužinotumėte, kas labai patinka vaikui. Juk būtų apmaudu padovanojus rašiklinę su transformeriais, pamatyti didžiulį nusivylimą mažylio veide, nes labiau už viską pasaulyje jam patinka Žvaigždžių karų herojai.

Smagu, jeigu dovana būtų priderinta prie jau turimų vaiko reikmenų mokyklai, ar tai būtų segtuvas sąsiuviniams, ar sportinės aprangos krepšelis. Juk vaikai yra labai išrankūs ir mėgsta turėti savo mėgstamus daiktus.

Norėdami įtikti vaikų skoniui, gamintojai kuria mokyklinių prekių komplektus su jų mylimais herojais, kad ėjimas į mokyklą mažiesiems būtų smagus nuo pat pirmųjų dienų.

Tėvai jau pasirūpino visomis mokyklinėmis priemonėmis? Tuomet galite padovanoti rinkinį vaikiškų šampūnų ir dantų pastos, ir vakarinis bei rytinis dantukų valymas pirmokui nebekels streso. O gal mažylis dar neturi priešpiečių dėžutės? Jų yra labai nuotaikingų, o įdėję į vidų pirmąjį pavyzdinį pietų rinkinį – gardų sumuštinį, šviežių morkyčių, obuolį, riešutų saujelę, paskatinsite vaiką atkreipti dėmesį į sveikesnę mitybą.

Gal būsimasis moksleivis labai mėgsta piešti? Tad galite nudžiuginti jį įvairių piešimo priemonių rinkiniu – kreidelėmis, guašu, spalvotais pieštukais, akvarele – pasirinkimas yra didžiulis, o džiaugsmo bus lygiai tiek pat daug.

Išseko fantazija, o vaikas, atrodo, visko turi per akis? Tuomet išrinkite jam gerą rašiklį. Net jeigu jau vieną jis turi, rašiklių niekada nebūna per daug.

Bet kokiu atveju, nepamirškite šios svarbios dienos ir būtinai ją atšvęskite! Tortas, žvakutės ir palinkėjimai – viskas, ko reikia gerai nuotaikai ir puikiai pradžiai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius