Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kodėl kartais atrodo, kad esi nieko neišmanantis apsišaukėlis, kokios beprotiškiausios idėjos kirba fotomenininkės Jurgos Anusauskienės galvoje, kaip sekėsi 24 metų neregiui Povilui Krapikui kartu su bičiuliais keliauti po Italijos bei Šveicarijos Alpes ir su kokiomis porų problemomis susiduria šeimos mediatorė Sandra Bogdanova-Sakalauskienė.
Žurnalo JI viršelis
Žurnalo JI viršelis / Gamintojo nuotr.

Sužinokite, ar tikrai Lietuvoje stinga mokytojų, kurie darbuotojai atostogauja ilgiausiai (konsultavo advokatė Evelina Kiznė), kodėl pavalgius skauda pilvą, kaip vartoti vitaminus ir ką apie jus pasako pirma vardo raidė.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip atrodyti stilingai neįdėjus per daug pastangų, kuo išskirtinis yra kobido masažas (konsultavo sertifikuota veido masažų specialistė, akademijos „Face Up“ įkūrėja Deimantė), kuo keisti nužydėjusias vasarines gėles (konsultavo ūkio „Gėlės ir daigai Aleksote“ atstovė Justina Markevičiūtė), kaip pasigaminti purių, minkštų, mielinių „bao“ bandelių iš Azijos (receptu pasidalijo jaunoji šefė Estela Stumbraitė) ir ką gaminti iš burokėlių.

Laisvalaikiui testas apie lėles Barbes, skaitytojos meilės istorija ir pasakojimas apie Uzbekiją – šalį, kurioje žavi nevakarietiškas poilsis.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius