Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Koks lapkritis numatomas kiekvienam Zodiako ženklui (konsultavo ezoterinių mokslų centro „Du pasauliai“ chirologė, ezoterinių mokslų daktarė Asta Svirkienė), ką apie motinystę pasakoja atlikėja Akvilė Kisielienė ir kodėl ji kiekvienai mamai užkabintų po medalį, kokios nuotraukos pačios gražiausios fotografei Karolinai Povilanskaitei-Zaperackienei ir kaip jose menininkė atvaizduoja kasdienybę, kaip patyčios veikia vaikus ir suaugusiuosius, pasakoja iniciatyvos „Dydis nesvarbu“ įkūrėja Giedrė Valavičiūtė.
Akvilė Kisielienė ir žurnalo JI Nr.43
Akvilė Kisielienė ir žurnalo JI Nr.43 / Monikos Remeikytės nuotr.

Sužinokite, kodėl Briuselis įšaldė Lietuvai skirtas lėšas, kokias nemokamas paslaugas neįgalieji gali gauti oro uostuose, ką rodo kylančios rūgštys, kaip jas užgesinti ir kokios yra septynios sveikos širdies taisyklės.

Taip pat žurnale skaitykite, kokie vyriški rūbai įsikūrę moterų drabužinėse, ką reikia žinoti apie blakstienų laminavimą (konsultavo grožio specialistė Emilija Kovadlaitė), kaip Vėlinėms puošti kapus (konsultavo apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ organizatorė Lina Liubertaitė), ką nepabodusio galima pasigaminti iš moliūgų ir kokius linksmus skanėstus patiekti švenčiant Heloviną.

Desertui – rudeniška galetė su obuoliais ir kriaušėmis (gamino ir patarė tinklaraščio „Noriu niam“ autorė Greta Bešlovienė).

Laisvalaikiui testas ir kryžiažodis apie bibliotekas bei knygas, meilės istorija apie du žmones iš skirtingų pasaulių ir Naujųjų Metų šventės Madeiroje akcentai.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius