Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip suderinti realybę su virtualybe, ką apie socialinius tinklus ir save juose pasakoja Fausta Marija Leščiauskaitė, kodėl grybus jų ekspertė Aurelija Plūkė vadina vienais mistiškiausių ir paslaptingiausių gamtos kūrinių ir į kokius spąstus, pasak psichologo psichoterapeuto Andriaus Kalugino, galima pakliūti, per ilgai užsibuvus virtualiame pasaulyje.
Fausta Marija Leščiauskaitė
Fausta Marija Leščiauskaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, kaip, artėjant didiesiems metų išpardavimams, nepasiduoti nuolaidų vilionėms, kodėl skyla naujo namo sienos ir ką tada daryti, kada gali tekti susimokėti už suteiktą skubiąją pagalbą, koks maistas gali lemti skrandžio vėžį bei kokiais būdais įmanoma palengvinti nerimą ir padidinti motyvaciją darbe.

Taip pat žurnale skaitykite, kokias pirštines, šalikus ir kepures rinktis šį sezoną, kaip šaltymečiu išlaikyti plaukus sveikus ir gražius (konsultavo plaukų stilistė Inga Bagdonaitė), ar įmanoma virtuvę paversti jaukiausia namų vieta, kodėl jau pats metas lesinti paukščius bei kaip tą daryti tinkamai (konsultavo gamtininkas Selemonas Paltanavičius), kokius patiekalus gaminti, kai norisi azijietiškos virtuvės skonių (gamino ir patarė tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė) ir į kokius kriterijus atsižvelgti renkantis karšto oro gruzdintuvę (konsultavo parduotuvės „Krinona“ atstovė Greta Paliulionytė).

Laisvalaikiui – testas apie socialinius tinklus, intriguojanti meilės istorija ir keliautojo mintys, kodėl verta pažinti neturistinę Egipto pusę.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius