Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip pasiruošti Kūčioms be streso, iki jų likus vos 10 dienų, ką apie adventą, jo reikšmę ir Kalėdų laukimą pasakoja Nukryžiuotojo Kristaus seserų bendruomenės vienuolė, edukologė, katalikiško vaikų darželio „Mažutėliams“ įkūrėja Viktorija Voidogaitė, kaip mokymosi procesą organizuoja ir kodėl jis yra labai svarbus vaikams, analizuoja pradinės mokyklos „Herojus“ muzikos mokytoja Giedrė Teiberytė-Liaugaudė ir kaip atpažinti galimos savižudybės ženklus, atskleidžia Indrė Kalindrienė.
Viktorija Voidogaitė ir žurnalo JI Nr.50
Viktorija Voidogaitė ir žurnalo JI Nr.50 / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, kada finansiškai labiausiai apsimoka atostogauti, ką mums žada 2024-ųjų valstybės biudžetas, kaip šaltas oras veikia žmones, sergančius širdies ir kraujagyslių ligomis, kodėl žiemą sausėja akys ir kaip to išvengti bei kaip išmokti priimti brandą.

Taip pat žurnale skaitykite, kokie drabužiai geriausiai apsaugo nuo žvarbos, kodėl verta reguliariai maudytis kvapioje žolelių vonioje, kaip greitai pasigaminti dovanų kojinę, ką daryti, kad sodas ir žiemą būtų puošnus (konsultavo apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ organizatorė Lina Liubertaitė), kokius produktus ir patiekalus verta atrasti iš naujo, kaip gardžiai paruošti silkę ir pusryčiams išsikepti moliūgų blynelių su varške (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Mamos restoranas“ autorė Inga Švelnienė).

Laisvalaikiui – testas apie pasaulį, į vaikystės prisiminimus nukelianti gyvenimo istorija ir patarimai, kaip elgtis, o ko geriau nedaryti viešint Japonijoje.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius