TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kokius 2024 metus žvaigždės pranašauja visiems Zodiako ženklams (konsultavo chirologė, astrologė Asta Svirkienė), kokios Kalėdos žaviausios ir jaukiausios maisto tinklaraštininkei, TV laidų vedėjai Kotrynai Starkienei, kaip šventes sutinka ir ko iš naujų metų tikisi aktorius Dainius Kazlauskas, dainininkai Vaida Genytė ir Giedrius Leškevičius, TV3 žinių vedėja Donata Vaiciekiūtienė bei švenčių organizatorė Kristina Kaikarienė.
Kotryna Starkienė ir žurnalo JI Nr.51–52
Kotryna Starkienė ir žurnalo JI Nr.51–52 / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, kodėl negalima ignoruoti užsitęsusio kosulio, kaip gyventi su cukriniu diabetu ir pakelti žemą kraujospūdį, kokią įtaką tėvai daro augantiems vaikams bei kas atsitinka organizmui ilgai nemiegant.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip sutikti šventes, kad laimė lydėtų visus metus (konsultavo astrologė Vaiva Budraitytė), kaip sukurti tobulą šventinį makiažą (konsultavo vizažistė Viktorija Miliauskaitė), kokiomis dekoracijomis išdabinti namus (konsultavo renginių ir planuotoja, dekoratorė Miglė Poco) ir kaip sukurti nuostabiausią vaišių stalą artimiesiems, ant kurio puikuotųsi gardus medaus tortas su želės gabalėliais, gražus meduolinis namelis, žavingai atrodantys užkandžiai bei vištienos suktinukai su grybais ir riešutais (gamino ir patarė tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiui – testas apie Kalėdas ir pasakojimas apie gražiausias Vokietijos muges. Šventiniame žurnale taip pat rasite kalėdinį konkursą su vertingomis dovanomis ir 2024 metų kalendorių!

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius