Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip sulaukti brandaus amžiaus ir išlaikyti gerą sveikatą, ką apie laimę bei jos paieškas pasakoja aktorė Nijolė Narmontaitė, kodėl šeimų fotografė Olga Gotli sako dirbanti geriausią darbą pasaulyje ir kuo, pasak istorikės-genealogės Kornelijos Gureckės, yra išskirtinės lietuvių šeimų šaknys.
Nijolė Narmontaitė ir žurnalo JI Nr.3
Nijolė Narmontaitė ir žurnalo JI Nr.3 / Mikos Savičiūtės, „Alma Littera“ nuotr.

Sužinokite, ar maisto atliekų rūšiavimas gali tapti nauju iššūkiu, kodėl testamentas neturi būti paliktas paskutinei minutei, kas kenkia odai žiemą, kada kineziterapija gali padėti įveikti galvos skausmą, ką daryti, jei nėštukė peršalo, ir kaip užtikrinti vaikų saugumą.

Taip pat žurnale skaitykite, kokias paslaptis į amžinybę nusinešė iliuzionistas Harry Houdini, kaip persikinę spalvą garsiausi mados namai pataria įlieti į garderobą, koks makiažas madingiausias šį sezoną (konsultavo vizažistė Viktorija Miliauskaitė), kaip šaltymečiu pasirūpinti savo augintiniu (konsultavo veterinarė Gintarė Maurušataitė), kokių delikatesų galima pasigaminti su rūkyta skumbre (gamino ir patarė tinklaraščio „Karšta košė“ autorė Vaida Bernatavičienė), kaip išsikepti omletą su lašiša ir brokoliais (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Skanauk su Aušra“ autorė Aušra Trasauskaitė).

Laisvalaikiui – tekstas apie nuo blogos akies apsaugančius amuletus, testas apie sniegą, meilės istorija apie du vienas kitą atradusius žmones ir pasiruošimo į Tailandą atmintinė.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius