Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip atjaunėti be grožio peilio, ką apie gyvenimą svetur, laimę ir meilę pasakoja modelis Violeta Repčenkaitė, kodėl jonavietė Tatiana Fedorova nusprendė tapti ugniagese savanore ir kaip laiką bei dėmesį dalija aštuonių vaikų tėvai Jurgita ir Vytautas Saliniai.
Violeta Repčenkaitė ir žurnalo JI Nr.4
Violeta Repčenkaitė ir žurnalo JI Nr.4 / „Razauskai Photography“ nuotr.

Sužinokite, ar ateityje mūsų laukia mažesnės pensijos, kaip elgtis ant užšalusių vandens telkinių, kodėl vaistai nuo skausmo gali nutiesti kelią į priklausomybę, kaip išvengti žiemos traumų, saugiai maudytis eketėje ir kokias sprando bei nugaros problemas sukelia išmanusis telefonas.

Taip pat žurnale skaitykite, kokią slidininko aprangą rinktis, kad būtų ir stilinga, ir patogi (konsultavo stilistė Viktorija Šaulytė-Mockė), kaip liaudiškus motyvus pritaikyti interjere (konsultavo interjero dizainerė Gintarė Savickienė), kuo vadovautis renkantis veislinę katę, kokių gardžių patiekalų pasigaminti iš perlinių kruopų ir kodėl lazaniją verta pagardinti rūkyta paprika (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Duonos ir žaidimų“ autorė Jurgita Vaskel).

Laisvalaikiui – skaitinys apie žaidimo kortų istoriją, testas apie itališkus valgius, pamokanti meilės istorija ir pasakojimas apie neatrastus Vidurio Rytus, kuriuose griūva turistų stereotipai.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius