Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kokį vasarį žvaigždės žada kiekvienam Zodiako ženklui (konsultavo ezoterinių mokslų centro „Du pasauliai“ chirologė, ezoterinių mokslų daktarė Asta Svirkienė), ką apie maksimalizmą ir mokymąsi gyventi be plano pasakoja visuomenininkė Luka Lesauskaitė, kokie lobiai slypi miškuose, atskleidžia laukinių ir dekoratyvinių augalų žinovė Edita Medeina, kokiu kampu įgyvenimą žiūri žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, neseniai išleidęs debiutinę knygą „Felčerio užrašai“.
Luka Lesauskaitė ir žurnalo JI Nr.5
Luka Lesauskaitė ir žurnalo JI Nr.5 / Gabrielės Raudonytės nuotr.

Sužinokite, ar mokytis niekada nevėlu ir kur kreiptis, jei norite tobulėti, kaip išvengti gaisro ir likti gyvam, jeigu liepsna įsiplieskė, kokie simptomai padeda atskirti gripą nuo peršalimo, ką daryti, kai miegoti neleidžia mėšlungis, kodėl vis daugiau porų pasirenka gyventi be atžalų ir ko nereikėtų valgyti prieš seksą.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip šį pavasarį garderobe derinti itin madingas juodą ir baltą spalvas, kuo dengti veidą darantis makiažą (konsultavo vizažistė Olesia Žuravliova), ką sėti jau vasarį (konsultavo kursų „Geltonas karutis“ organizatorė Lina Liubertaitė), kokių atostogomis dvelkiančių patiekalų pasigaminti (gamino ir patarė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė), ką tinka gardinti pelėsiniu sūriu ir kaip išsikepti sultingą vištą traškia plutele (gamino ir patarė tinklaraščio „Karšta košė“ autorė Vaida Bernatavičienė).

Laisvalaikiui – bendrųjų žinių testas, meilės istorija apie laisvės troškimą, keliautojos patarimai, kaip išmaišyti pasaulį patogiai, bet pigiai.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius