Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip elgtis, kad aistra neišblėstų ir jausmai neatšaltų, ką apie meilę dainose ir gyvenime, magišką jausmą scenoje bei šeimos palaikymą pasakoja atlikėja Evelina Sašenko, kokių paslapčių, keliaudama kvepalų istorijos keliais, atranda Kauno lopšelio-darželio direktorė Jolanta Varanavičienė ir kodėl, pasak donoro rekordininko Rimanto Daunoravičiaus, reikia dalytis gerumu ir padėti kitiems.
Evelina Sašenko ir žurnalo JI Nr.6
Evelina Sašenko ir žurnalo JI Nr.6 / Raimundo Adžgausko nuotr.

Sužinokite, kaip sutramdyti triukšmaujančius kaimynus, kas yra hormonai ir kokią įtaką jie daro mūsų organizmui, kaip atskirti kovidą nuo kosulio, kokių vaistažolių namuose privalo turėti kiekviena moteris, ką reiškia, kai skauda kulną ir kas rodo, kad draugystė peraugo į kai ką daugiau.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip išsirinkti suknelę pagal figūros tipą, kokių veikliųjų medžiagų ieškoti kūno priežiūros priemonėse (konsultavo veido ir kūno odos priežiūros specialistė Simona Mikalauskaitė), kaip užsiauginti batatų (konsultavo valgomųjų batatų augintoja Edita Mačiulaitienė), kokių gardžių patiekalų pasiruošti vakarienei dviese ir kuo šeimynykščius nustebinti per Užgavėnes (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Duonos ir žaidimų“ autorė Jurgita Vaskel).

Laisvalaikiu išbandykite laimę Valentino dienos konkurse, įvaldykite praktiką, kuri padeda greičiau ir lengviau svajones paversti realybe, išspręskite testą apie drakonus, perskaitykite istoriją apie tikrus jausmus ir kelionės Everesto link įspūdžius.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius