Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip nusipiešti gyvenimo mandalą ir iš jos sužinoti savo likimą, ką apie skirtingus gyvenimo vaidmenis, darbą televizijoje ir floristiką pasakoja TV laidų vedėja Kristina Rimienė, kodėl dendrologas mėgėjas Arūnas Bagdonas taip žavisi raganų šluotomis – genetiškai mutavusiais augalais ir ką apie šiuolaikinius mokinius bei jų gebėjimus pasakoja privačiai įvairaus amžiaus moksleivius mokanti Vaida Venskutonytė.
 Kristina Rimienė ir žurnalo JI Nr.8
Kristina Rimienė ir žurnalo JI Nr.8 / Redos Mickevičiūtės nuotr.

Sužinokite, kodėl kyla degalų kainos, kada tinkamas metas prašyti didesnio atlyginimo, ką daryti, kai padidėja kraujospūdis, kaip numalšinti sąnarių skausmą, ar įmanoma išsaugoti geismą kuriant ilgalaikius santykius ir kaip išlaikyti gaivų burnos kvapą.

Taip pat žurnale skaitykite, kokias kelnes mūvėti, kad jos ne tik būtų patogios, bet ir puoštų, į ką atsižvelgti renkantis blakstienų tušo šepetėlį, kaip sėti ir kokias sąlygas sudaryti paprikoms (konsultavo agronomė, šeimos verslo „Klėtelė“ atstovė Meda Mečiuitytė), iš ko išsikepti sotų bei gardų apkepą ir pasigaminti šildančių gėrimų.

Laisvalaikiu atsakykite į klausimus apie Estiją, perskaitykite istoriją apie nuperkamą meilę ir sužinokite, ką per tris dienas galima atrasti Prahoje.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius