Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kokį kovą žvaigždės žada kiekvienam Zodiako ženklui (konsultavo ezoterinių mokslų centro „Du pasauliai“ chirologė, ezoterinių mokslų daktarė Asta Svirkienė), ką apie perfekcionizmą, kolegų pagalbą ir keliones pasakoja psichologė Genovaitė Petronienė, kodėl senatvės nebijo ir kaip ją priima žurnalistė, knygų leidėja Eva Tombak.
Genovaitė Petronienė ir žurnalo JI Nr.9
Genovaitė Petronienė ir žurnalo JI Nr.9 / Gretos Skaraitienės (BNS) ir asmeninio archyvo nuotr.

Sužinokite, ar tarnauti Tėvynei jaunuoliai bus kviečiami iš karto po mokyklos, ką daryti dingus artimajam, kaip atpažinti ankstyvuosius demencijos požymius, su kokiais iššūkiais kūnas susiduria per menopauzę, kokią naudą teikia haloterapija ir kaip sutarti su paaugliu.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip meilė susijusi su chemija, kokius paaugliškus drabužių akcentus verta rinktis brandžioms moterims, kaip prižiūrėti pėdas, kad jų oda visada būtų švelni, kodėl verta gėlynuose auginti lelijas (konsultavo apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ autorė Lina Liubertaitė), kaip išsikepti patį gardžiausią kugelį su triušiena (patarė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė) ir pasigaminti saldžiųjų „cake pops“ (patarė maisto tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiu išspręskite bendrųjų žinių testą, perskaitykite meilės istoriją apie išdavystę ir atleidimą, sužinokite, ko viešėdami Uzbekistane nepamato turistai.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius