Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Ką vilkimų drabužių spalvos pasako apie žmogų, kaip apie širdies namus, gardų maistą ir pusiausvyros paieškas kasdienybėje pasakoja dietistė Indrė Trusovė, ką dėl talentingo sūnaus Eljoto ateities paaukotų jo tėtis Aurimas Zaremba, kaip patriotiškumą Švedijoje puoselėja lietuviai Jurga ir Evaldas Laurenčikai.
Indrė Trusovė ir žurnalo JI Nr.12
Indrė Trusovė ir žurnalo JI Nr.12 / Gerdos Semcisinos nuotr.

Sužinokite, ar šįmet infliacija mažės sparčiau, kokių privilegijų darbe gali tikėtis moterys, kokios yra alergijos priežastys, ar erekcijos sutrikimai – jau nuosprendis, kaip pasirinkti vaistus nuo skausmo, kas sąlygoja plokščiapėdystę, kodėl, net greta vykstant karui, svarbu nepamiršti kasdienio gyvenimo, ir kokia yra nešvankioji lietuvių tautosakos pusė.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip tinkamai trinkti galvą (konsultavo vaistininkė Asta Budreckienė ir plaukų priežiūros specialistė Greta Pikelytė), kodėl verta užsiauginti visą pievą snieguolių (konsultavo agronomas Tautvydas Gurskas), kokių gardžių patiekalų pasigaminti iš ryžių, kaip pasiruošti švelnių bei maistingų kepenėlių ir išsikepti aguonų bei varškės pyragą (gamino ir patarė maisto tinklaraščio „Gal ką skanaus“ autorė Agnė Čyžienė).

Laisvalaikiu atlikite bendrųjų žinių testą, perskaitykite meilės istoriją ir sužinokite, kodėl per Velykas verta nuvykti į Vokietiją.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius