Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip intelekto koeficientas lemia gyvenimo kokybę, ką apie darbinę veiklą, gyvenimo ypatumus ir svajones pasakoja dietistė Vaida Kurpienė, kodėl po klajonių po platųjį pasaulį ir gyvenimo JAV Simas Urbonavičius ir jo širdies draugė Avri nusprendė įsikurti Lietuvoje, kaip, anot psichologės Ingos Rusinaitės-Vaitkuvienės, padėti vaikams, kurie neturi tėvų arba yra nelaimingi augdami nedarnioje šeimoje.
Vaida Kurpienė ir žurnalo JI Nr.16
Vaida Kurpienė ir žurnalo JI Nr.16 / Rūtos Rylaitės nuotr.

Sužinokite, kaip protingai investuoti iš VMI atgautus pinigus, ar sutuoktiniai visada yra ir bendraturčiai, kokie pumpurai vadinami sveikatos šaltiniu, kaip sustiprinti atmintį, ką daryti, jeigu susilpnėjo klausa, ir kodėl nenorima mylėtis, nors jausmai niekur nedingę.

Taip pat žurnale skaitykite, kaip pavasarį derinti mėlynos spalvos drabužius, kokias kūno vietas vyrai depiliuoja dažniausiai (konsultavo plaukų šalinimo lazeriu specialistė ir „Hold on Beauty“ įkūrėja Anna Safronova), kada reikia skalbti patalynę ir ar verta iš pievelės vyti kurmius (konsultavo tinklaraštininkė, apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ organizatorė Lina Liubertaitė), kuo įdaryti makaronų vamzdelius ir kokius patiekalus geriausiai gardinti svogūnų laiškais.

Laisvalaikiu atlikite bendrųjų žinių testą, perskaitykite gyvenimišką istoriją ir pasidomėkite, kodėl Bukareštas vadinamas į praeitį nukeliančiu miestu.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius