Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kaip išvengti toksiškų santykių spąstų, ką apie nuolatinę skubą, didžiulį vyro palaikymą ir moteriškumą pasakoja Erika Vitulskienė, kaip savo veiklą pristato organizacijos „Raudonos nosys. Gydytojai klounai“ meno plėtros vadovė, ilgametė aktorė, gydytoja klounė Justė Liaugaudė ir kokiais kasdienio darbo nuotykiais dalijasi stiuardesė Ieva Balčiūnaitė.
Erika Vitulskienė ir žurnalo JI Nr. 20
Erika Vitulskienė ir žurnalo JI Nr. 20 / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Sužinokite, kaip išrinkti stovyklą vaikui ir bendraturčiams pasidalyti komunalines išlaidas, kokiais mitais apipinta vaikščiojimo nauda, kaip atskirti susilpnėjusį imunitetą nuo imunodeficito, ar migrena gali būti susijusi su virškinimu, kaip pasirūpinti vaikų saugumu ir kodėl verta išbandyti tantrinį seksą.

Taip pat žurnale skaitykite guminių batų istoriją, apie kokybiškas kosmetologijos paslaugas (konsultavo Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos valdybos narė Asta Bagdonaitė), sužinokite, kaip išsirinkti patogų krėslą į kiemą, ar tikrai agurkai ir pomidorai negali augti drauge, išmokite pasigaminti prancūzišką kišą, pasidomėkite, iš ko pasiruošti tirštąjį kokteilį ir desertą be pridėtinio cukraus (gamino ir patarė tinklaraščio „Skaniai ir lengvai“ autorė Indrė Denisovienė).

Laisvalaikiu išspręskite testą apie gegužę, perskaitykite meilės istoriją ir pasidomėkite, kuo patyrusį keliautoją gali nustebinti Egiptas.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius