Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje skaitykite...

Kokie patiekalai tinkami gaminti ir valgyti lauke, kodėl atlikėja Giedrė Kilčiauskienė sako, kad visada yra ant bangos, ir kam ji rašo dainas, kuo, anot parfumerės Aistros Papaitės-Kazlauskienės, ypatingi Lietuvos gamtos kvapai, ir kodėl Aleksanda Serdiuk-Pocienė mano, kad visos moterys yra truputį raganos.
Giedrė Kilčiauskienė ir žurnalo JI Nr. 21
Giedrė Kilčiauskienė ir žurnalo JI Nr. 21 / Gretos Gedminaitės nuotr.

Sužinokite, kodėl skatinama švenčių nebepuošti balionais, ką daryti, jeigu daugiabučio kieme trūksta vietų automobiliams, kaip sėkmingai sulieknėti ir ką reiškia, jei valgome, kai esame sotūs. Pasidomėkite, ar sveika populiarioji mačia, kaip pabėgti nuo perdegimo ir kas poros santykiuose yra svarbiau nei seksas.

Taip pat žurnale skaitykite, su kuo vilkėti universaliuosius kardiganus, kam tinka šį sezoną itin madingos garbanos, kaip auginti agurkus, kad derlius džiugintų (konsultavo apželdinimo kursų „Geltonas karutis“ organizatorė Lina Liubertaitė), kaip namų kiemą puošti akmenimis (konsultavo aplinkos dekoravimo ekspertė Inga Raulušavičienė) ir ar dera kiaušinis su jogurtu (gamino ir patarė tinklaraščio „Svajojantis olandas“ autorius Orlandas Trakimavičius).

Laisvalaikiu išspręskite testą apie dainas, perskaitykite jautrią meilės istoriją ir pasidomėkite, kokie Lenkijos kurortai yra patys geriausi.

Naujausią žurnalo „Ji“ numerį rasite visuose prekybose taškuose arba prenumeruokite ir sutaupykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius