-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Talentingo iliuzionisto modernių sprendimų dėka vėl vyksta magijos šou

Jaunas ir veržlus iliuzionistas Algimantas Frankonis, televizijos žiūrovams žinomas iš projekto „Didysis Magijos Šou“, siekia pažaboti karantino sunkumus. Svarstydamas, kokiu būdu savo magija galėtų pasiekti žiūrovą, jis išbandė interneto galimybes, ir tai pasiteisino. A.Frankonis rengia interaktyvius modernius magijos šou, pasinaudodamas ZOOM programėle, o konferencijos dalyviai gluste priglunda prie kompiuterių ekranų.
Algimantas Frankonis
Algimantas Frankonis / Partnerių nuotr.
Temos: 1 Optinė iliuzija

Tai puiki pramoga pagyvinti nuotolines konferencijas, įmonės darbuotojų susitikimus ar bet kokius renginius skaitmeninėje erdvėje. Kiekvieno pasirodymo metu žiūrovai stebinami magiškais šou su stand-up‘o elementais, o betarpiškas bendravimas su kiekvienu žiūrovu sukuria atpalaiduojančią ir užburiančią atmosferą. Visi triukai atliekami prikaustant dalyvių žvilgsnius, o kartais ir įtraukiant jų rankas, todėl Algimantas sako, kad magija kuriama ne žiūrovui, o kartu su žiūrovu. Kalbamės su magu apie jo naują kelią į naują sėkmę.

Partnerių nuotr./Algimantas Frankonis
Partnerių nuotr./Algimantas Frankonis

– Kokie sunkumai kilo perkeliant gyvus pasirodymus į skaitmeninę erdvę?

Vienas didžiausių sunkumų buvo įtraukti žiūrovus į patį pasirodymą. Kadangi savo gyvuose pasirodymuose stengiuosi magiją atlikti kartu su žiūrovais ant scenos, tą perkelti į virtualią erdvę buvo gana sunku. Teko pergalvoti ir modifikuoti net ir paprasčiausius veiksmus, pvz., „išsirink kortą“, kadangi jie tampa neįmanomi dėl fizinio atstumo. Tačiau kiekvienas apribojimas yra iššūkis sukurti kažką naujo, tad labai džiaugiuosi, kad visgi pavyko įtraukti ir priversti žmones pamatyti magiją ne tik ekrane, bet ir savo rankose.

VIDEO: MAGIJA ONLINE

– Pasikeitus pasirodymų formatui, akivaizdu, kad susiduriate su tiek neigiamais, tiek teigiamais aspektais. Kokie didžiausi pliusai šio naujojo pasirodymų būdo?

– Manau, jog didžiausias pliusas ir pats smagiausias dalykas yra tai, kad pasirodymą gali pamatyti žmonės iš savo namų. Šiuolaikinės technologijos leidžia man neišėjus už savo buto durų bendrauti su šimtais žiūrovų iš visos Lietuvos ar netgi viso pasaulio. Pamenu, vieną kartą stabtelėjau ir supratau, kad tik ką turėjau pasirodymą Londone ir net nereikėjo palikti savo svetainės. Drąsiai galiu įvardinti šį technologijų amžių, kuriame gyvename, kaip stebuklą.

– Ar ateityje, pasibaigus karantino apribojimams, tęsite savo veiklą online?

– Jei tik bus norinčių pamatyti mane nuotoliniu būdu – žinoma. Sutvarkyti pasirodymą online eteriui užtruko nemažai laiko ir kainavo pastangų. Būtų smagu, jei tai taptų ne tik išeitimi iš karantino situacijos, bet ir nauja pramoga nuotolinėms konferencijoms ar susitikimams.

Partnerių nuotr./Algimantas Frankonis
Partnerių nuotr./Algimantas Frankonis

– To ir linkime! Ačiū už pokalbį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius