Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
05 12

Tenerifės kalnais keliautojus vedantis Andrius: atsakyti, ko noriu gyvenime, man padėjo kelionė aplink pasaulį

„Tu negali turėti net katino“, – pasakiau Andriui Mažrimui, besiklausydama jo pasakojimo. „Negaliu, – pasakė jis. – Bet...“ Prieš šešiolika metų Andrius iškeliavo į kelionę aplink pasaulį, kuri sudėliojo mintis, ko iš tiesų jis nori ir ko gyvenime reikia, kas teikia džiaugsmą ar kur daugiausiai jausmo. Dabar Andrius dirba žygių vadovu Tenerifėje, vesdamas salos svečius ne taip gerai turistų pramintais kalnų keliais, taip pat į dviračių turus po Baltijos šalis lydi užsieniečius. Andriaus gyvenimas – su žmonėmis ir tarp žmonių. Dar jis moka pasakoti istorijas.

Su Andriumi susipažinome daugelio lietuvių pamėgtoje Tenerifėje. Nė vienos dienos išsitiesus paplūdimyje su lengvo kokteilio taure, jokio tobulo įdegio, jokio „viskas įskaičiuota“. Vietoje to – ėjimas į kalnus. Kalnai ir vaikščiojimas yra Andriaus gyvenimo filosofijos dalis. Su ja jis supažindina visus, kurie nori pamatyti kitokią salą.

Apie Tenerifę A.Mažrimas rašo tinklaraštį, vaizdais ir įspūdžiais dalijasi socialiniame tinkle, o daug jos atokiausių takų jis yra praėjęs pėsčiomis.

Pokalbis su Andriumi – apie jo gyvenimo pokyčius, keistus nutikimus su keliautojais ir kasdienybę, kurioje rutina galima pavadinti nebent naujus įspūdžius.

Pirmasis bandymas – dviračiais po Baltijos šalis

– Andriau, nesi tas gidas ar kelionių vadovas, kuris kartu su turistų grupe iš Lietuvos skrenda į Tenerifę. Gyveni saloje. Kaip čia atsiradai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje