Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 23

Ukrainos didvyris peršauta galva gydytas Lietuvoje: prisimenu, vaikinai man sako – Krabe, padėk mums, stokis

Po šūvio į galvą, lendant iš pasalos – dešimt metų sveikimo ir gydymosi. Lietuvoje Ukrainos didvyriui Eduardui Maliovanui buvo atlikta jau 27-oji operacija, po kurios plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Dariaus Radzevičiaus dėka vyras vėl gali kvėpuoti ir tinkamai nešioti akies protezą. Karys dėkingas visiems, kas prisidėjo prie jo išgyvenimo ir gydymo, bet neslepia, didžiausias kasdienis nusivylimas – kad negali grįžti į frontą ir padėti vaikinams, kurių vis mažėja.
Eduardas Maliovanas
Eduardas Maliovanas / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Gyvas po šūvio į galvą

Dešimt siaubingų metų, prasitaria į Lietuvą operacijos atvykęs Ukrainos karys Eduardas Maliovanas. Vyrą iš Žytomyro fronte snaiperis pašovė dar 2014 metais. E.Maliovanas kovoti už tėvynę išėjo iškart, kai tik suvokė situacijos rimtumą, jokių dvejonių nebuvo – gins šalį nup Rusijos. Ukrainietis sako – žinojau, kad noriu ir turiu ginti savo šalį. Fronte Eduardas prabuvo tris mėnesius. Vieną dieną su karių grupe jie atsidūrė pasaloje, Eduardas nutarė imtis lyderystės, tuomet snaiperio kulka atskriejo jam tiesiai į galvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius