-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Mičiulienė. Kodėl melavau V.Šapranauskui ir kada pradedi suprasti džiazą?

Tuo metu dirbau kartu su Vytautu Šapranausku. Jis vis kalbėdavo, kad padoriausias ir protingiausias žmogus yra tas, kuris važinėja „Citroën“ automobiliu. Ir aš, palenkusi galvelę, jam meluodavau, kad ir aš neįsivaizduoju žmogaus be tokio automobilio.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Nors savo tuo metu neturėjau. Ir net nepajutau, kaip visur, kur kalba pasisukdavo apie automobilius, aš kaišiodavau „Citroën“ privalumus. Jau kokia gerulė ta mašinytė, tai trūksta žodžių. Jau tie prancūzai kokį šedevrą sukūrė, tai net sunku apsakyti. Ir kokie yra idiotai tie žmonės, kurie pasirenka kitas vairavimo priemones. Nors net neįsivaizdavau, kaip ta mašina – „Citroën“ – atrodo.

Mano mylimasis alpdavo nuo džiazo. Man ta kvaila garsų kakafonija keldavo įsiūtį. Tačiau aš mylėjau žmogų, kuris mylėjo džiazą. Tos muzikos mano kaime niekas nebuvo net girdėjęs. Ir turbūt net jei būtų išgirdę, nebūtų norėję toliau jos klausytis. Bet pradėjau vaidinti, kad aš be džiazo tai nė dienos neišgyvenu. Jau kaip man patinka džiazas, tai net negaliu apsakyti. Ryte pirma jį užsidedu klausyti, o tik tada einu į tualetą. Ir visi man pradėjo dovanoti džiazo plokšteles, nes nepažinojo, anot jų, didesnio džiazo gerbėjo nei aš.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius