Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Mičiulienė. Kodėl nedrįstam neįgaliam žmogui žiūrėti į akis?

Aš niekur daugiau negalėjau žiūrėti, tik į jį. Į tą didžiulį randą ant veido. Gražus, protingas vyras ir tokia baisi nesąmonė, kuri driekėsi nuo jo skruosto iki smakro.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Bandau žiūrėti į kitoje pusėje esančią ausį, o kairioji akis vis tiek pabėga nuo dešiniosios ausies prie rando. Buvo keli mūsų susitikimai, o aš visą laiką buvau kovoje su savimi. Kad tik nežiūrėčiau į „ten“ ir kad jam dėl to nebūtų skaudu. Kai mes jau tapome beveik geri pažįstami, aš neištvėriau ir paklausiau, kas su juo atsitiko. Kas taip sužalojo jo gražų veidą?

Na, jūs man pasakykite! Kam man reikia tai žinoti? Kas nuo to pasikeis? Jis pasakė, kad buvo motociklo avarija. Ir viskas! Kodėl man taip rūpi priežastis? Ar aš galiu ką nors pakeisti? Juk jei tai būtų traukinio avarija, ar kas nors būtų pasikeitę?

Kam man reikia tai žinoti? Kas nuo to pasikeis?

Internete pranešama apie kieno nors mirtį. Ir pasipila užuojautos žmonėms, kurių anie nei pažinojo, nei kada buvo sutikę. Bet į užuojautų tarpus įšoka smalsučių gvardija, kuri vis šūkauja: „Kas atsitiko? Kas žino, nuo ko mirė? Alio? Kas ką žino?“ O tada gandų pliūpsnis ir nieks nežino iš tikro, kas nutiko. Analizuoja mirties formas ir kas galėjo būti, jei būtų buvę.

Bet jei sužinotų tiesą? Kas pasikeistų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius