Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Violeta Mičiulienė. Turi nuotrauką su chrizantema, moliūgu ir surikata? Aš ne!

Draugė kelinta diena skambina, kad važiuotume pažiūrėti į kažkokį dvarą, kažkokių grožybių. Visi draugai jau buvo, visi nuotraukas turi, tik ji viena ne. Na, dar ir aš neturiu. Bet čia nesiskaito, nes aš jokių neturiu. Taip ji man pasakė. Ir aš pagalvojau: O juk tikrai? Aš neturiu jokių nuotraukų, kokias turi visi Lietuvos piliečiai: levandų laukuose, japoniškuose soduose, prie chrizantemų.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Kai pirmą kartą važiuodama pro šalį pamačiau virtine išsirikiavusias mašinas, pagalvojau, kad laidotuvės. Nes netoli nuo tos vietos tikrai yra kapinės. Na, galvoju sau, didelis žmogus mirė, kad tiek atvažiavo pagerbti. Didelis buvo turbūt ir didis savo darbais.

Grįždama iš miesto už trejeto valandų matau tą patį vaizdą! Galvoju: koks tu bebūtum didis, negalima taip gyvųjų kankinti! Numirei ir keliauk! Kiek čia laiko tave užkasinės?

Už poros dienų važiuoju ir negaliu patikėti savo akimis! Arba jie nebuvo parvažiavę namo iš laidotuvių, arba vėl iš naujo atvyko, nes tada kažkas nepavyko.

Jaučiu kažkas čia ne taip. Skambinu draugei, kuri žino viską, net tai, ko iš tikro nežino. Pasirodo žmonės atvažiuoja pažiūrėti gėlių ir nusifotografuoti su chrizantemomis.

Negalėjau patikėti. Bet paskiau pasipylė kaip iš gausybės rago daug vietų, kuriose daug atvykėlių, kad nusifotografuotų. Prie ko nors. Kas auga, guli, stovi, drybso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius