Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys ekspertai pataria: kaip susirasti porą sulaukus 30, 40, 50 metų

Partnerio paieškos po 30-ies – ne visiems paprasta užduotis, dar po dešimtmečio ar dviejų situacija sudėtingėja lyg kompiuterinio žaidimo lygiai. Nors dažnas tokiu metu labiau linkęs į ramesnį poilsį, negu naktiniai klubai, o galbūt buvo ir sukūręs šeimą, pasmerkti savęs amžinai vienatvei dar ne laikas.
Pora
Pora / Harli Marten / Unsplash nuotr.

Santykių specialistai vieningai sutaria, kad poros paieškos bet kuriame amžiuje – tokios pačios. Didžiausia bėda – patys ieškantieji ne visada iš tikrųjų ieško ir nieko nedarydami laukia. Daug įtakos turi ir anksčiau kurti santykiai bei gyvenime sukaupta patirtis.

Kaip, kur ir kada ieškoti bei neieškoti antros pusės nebesant jaunuoliu, papasakojo porų santykių ekspertai.

Santykių ekspertas Darius Ražauskas

„Žmonės įsivaizduoja, kad jaunesniems susirasti partnerį – lengviau, bet pati paieška nelabai skiriasi bet kokiame amžiuje. Pirma reikia norėti gyventi su kitu žmogumi. Yra tokių, kurie nori, bet nededa realių pastangų. Arba radę žmogų, tikisi iš jo idealo. Moksliškai žiūrint, bėgant metams rasti antrą pusę sunkiau, nes didėja lūkesčiai. Kaupiasi mūsų gyvenimiška patirtis, išsilavinimas, karjera, finansai, o kartu – lūkesčiai bei norai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius