Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

3 frazės, kurios pakeis jūsų seksualinį gyvenimą

Intymus gyvenimas priklauso nuo poros požiūrio ir nusiteikimo. Nuoširdumas, paprastumas ir žaismingumas gali suteikti santykiams daugiau spalvų, sustiprinti tarpusavio ryšį. O padėti tam gali paprasčiausia komunikacija.
Pora.
Pora. / 123RF.com nuotr.

Štai kokiais patarimais dalinasi sekso terapeutai, iš womenshealthmag.com. Jų nuomone, vos kelios frazės intymų gyvenimą gali pakylėti į kitą lygį.

„Vakar sapnavau labai seksualų sapną apie tave“

Išmėginti ką nors naujo santykiuose arba norėti kažko daugiau gali būti nejauku ir keista. Sekso terapeutas Ianas Kerneris siūlo savo norus „apkaltinti“ pasąmone.

Būkite atviri ir išsakykite atvirai savo norus papasakodami istoriją, kurią sapnavote, o gal fantazavote. Tiek vyrams, tiek moterims patinka girdėti, kai partneris parodo, jog galvoja apie seksą su mylimu žmogumi.

Įtraukite ir specifines detales – kaip viskas vyko, kaip buvote apsirengę, ką veikėte, kad sapnas lengviau pavirstų į realybę.

„Man taip patinka, kai tu tai darai“

Nereikia laukti, kol įvyks stebuklas ir partneris susipras, ką reikia daryti. Jeigu turite norų ir žinote, kas jums patinka, paskatinkite mylimąjį komplimentais.

Specialistai sako, kad sekso metu paprasčiausiai reikia atsipalaiduoti ir nebijoti pasakyti, kaip jaučiatės, pagirti savo partnerį meiliais žodžiais, kad jums patinka tai, ką jis daro arba pakreipti jį tinkama linkme.

Jeigu manote, jog nesate pasiruošę kalbėti, o žodžiai atitrauks nuo tobulo momento, tuomet tiesiog mėgaukitės tuo, kas vyksta, maloniai atsidusdami.

„Nedėviu apatinio trikotažo ir negaliu sulaukti, kada pasimatysime“

Sekso terapeutai siūlo nusiųsti mylimam žmogui pikantišką žinutę. Pasak specialistų, tokia žinutė nusiųsta darbo metu gali turėti kur kas didesnę įtaką nei tuo metu, kai esate kartu. Kadangi skiriasi aplinka, kontekstas, tai dar labiau jaudina, kai žinai, ko laukti namuose. Vyrų nuomone, toks poelgis įaudrina, nes moteris ima iniciatyvą į savo rankas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius