Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30 intymių momentų, kurie nepatinka moterims lovoje

Ne, ne, mes jokiu būdu nesiruošiame lįsti į jūsų lovą ir aiškinti, ką turite ten daryti. Priešingai – norėtume patarti, ko tenai daryti nederėtų.
Jausminga pora
Jausminga pora / Fotolia nuotr.

Akivaizdu, kad moterys – jautrios sielos sutvėrimai. Jos linkusios įsižeisti dėl visokių smulkmenų. Žinoma, būtų geriau, jei jos būtų paprastesnės. Deja, kaip sakė vienas klasikas, mūsų damos – „objektyvi pojūčiais suvokiama realybė“. Ir kas nemaloniausia – jų pomėgis žaisti „partizanus“.

Jūsų draugė tylės iki paskutinės akimirkos, kad vieną gražią dieną sviestų jums į veidą visą tiesą: pasirodo, jūs visada keldavote jai vien tik rūpesčius, o bendravimas su jumis jau seniai virto rafinuotu kankinimosi būdu. Tiek moraliniu, tiek fiziniu. Ir IŠ VISO… (kiekvienas iš mūsų žino, kiek nuoširdaus pasipiktinimo moteris įdeda į šį žodelį – „iš viso“).

Taip pat skaitykite: 10 geriausių Kamasutros pozų

Mes apklausėme pažįstamas moteris. Pasiūlėme joms pasiskųsti savo vyrais. Ir jos tai padarė, kaip mums atrodo, net labai uoliai. Apklausa atskleidė trisdešimt dalykų, kurių moterys nemėgsta sekso srityje. Pateikiame apklausos rezultatus. Į visišką objektyvumą nepretenduojame.

1. Per greitai baigiate. Daugelis moterų įsitikinusios, kad dėl to kaltas vyrų savanaudiškumas. Jos mano, kad jūs lengvai galite ištverti dar bent pusvalandį, tačiau nenorite. Taip yra todėl, kad esate egoistas ir galvojate tik apie save.

2. Per ilgai nebaigiate. Dabar ji galvoja, kad jos kūnas jūsų nejaudina. Be to, ji jau pavargo.

3. Jūs nuolat tylite. Niekam ne paslaptis, kad vyras myli akimis, o moteris – ausimis. Ir tos ausys norėtų girdėti tik švelnius žodžius. Arba bent jau stenėjimą, rodantį jūsų aistros dydį.

4. Per garsiai aimanuojate. Dėl to pasiskundė tik viena apklausta moteris. Tačiau ji labai aktyviai išreiškė savo nepasitenkinimą. Audringa jausmų išraiška yra gerai, tačiau nepamirškite, kad esate ne stadione.

5. Mylitės apsiavęs kojines. Niekas nežino, kodėl moterims nepatinka nuogi vyrai su kojinėmis. To suprasti neįmanoma, todėl tiesiog prisiminkite tai.

6. Per greitai nusirengiate. Moterys labai nemėgsta jaustis kvailai. Ar galima įsivaizduoti kvailesnę situaciją – dama dar su kailiniais ir aulinukais, o vienintelis jūsų „drabužėlis“ – prezervatyvas?

7. Atėjus pačiam atsakingiausiam momentui, jūs nutraukiate „veiksmą“ ir klausiate: „Ar jau baigei?“. Jokių komentarų...

8. Neišjungiate šviesos. Per stipriai apšviestas miegamasis primena operacinę. Užuot iki galo susikoncentravusi į procesą, moteris priversta mąstyti, ar šiuo metu jos išvaizda pakankamai seksuali.

9. Prieš seksą nenusiprausiate po dušu. Ernestas Hemingway'us kažkada pasakė, kad vyras turi kvepėti vyru. Deja, moterys su tuo nesutinka. Žinoma, jos nesitiki, kad kvepėsite ką tik pražydusiomis pakalnutėmis, tačiau rūsti realybė jų taip pat nežavi.

10. Iškart po sekso bėgate į dušą. Moterys primena kates. Katės įpratusios trintis į mylimą žmogų, kad paženklintų jį savo kvapu. Ir jos labai nusivilia pamačiusios, kad demonstratyviai skubate nuplauti šį kvapą. 

11. Iškart po sekso užmiegate. Tai yra didžiausias įžeidimas. Atrodo, tai yra blogiausia, ką tik įmanoma padaryti. Ir nebandykite teisintis, kad šiandien parašėte daktaro disertaciją, pagerinote 100 metrų bėgimo pasaulio rekordą ir dalyvavavote tuzino karvių veršiavimesi, – pasigailėjimo nesulauksite. Ji įsitikinusi, kad po lytinio akto privalote ją švelniai paglamonėti. Priešingu atveju – kam iš viso atsigulėte su ja į lovą?

12. Atlikdamas jai oralinį, žiūrite į akis. Tikriausiai nepagalvojote, kad tuo metu atrodote tarsi fašistas, pasislėpęs už apkaso. Bet kuriuo atveju, turi atrodyti, kad esate ypač susidomėjęs tuo, ką darote. Arba bent jau apsimeskite, kad esate susidomėjęs.

13. Nesiskutate. Kadangi moterims barzda neauga (su retomis išimtimis), niekada nesuprasite, kokią kančią moteriai gali sukelti net nekalta dviejų dienų barzdelė. Jei netikite – pabandykite pasitrinti į neskustą draugo skruostą. Abejoju, ar jums tai patiks.

14. Užsiimdami seksu jūs juokaujate. Juokas – didžiausias sekso priešas. Linksmintis ir juokauti lovoje nerekomenduojama. Juk, kaip sakė vienas rusų literatūros klasikų: „Iš ko jūs juokiatės? Iš savęs juokiatės!“.

15. Griežtai atsisakote mylėtis ryte. Paaiškėjo, kad daugeliui moterų ypač patinka mylėtis ryte. Gerai, kad daugelis vyrų su tuo sutinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius