Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 meilės tiesos jaunoms merginoms

Pamirškite įvairius skaitytus meilės romanus ir kitas susikurtas rožines fantazijas apie meilę. Tikrame gyvenime, deja, ji ne visuomet tokia tobula, kokios norėtumėme, kartais ji skaudina, kartais stipriai sužeidžia, tačiau visuomet pamoko.
Jauna mergina
Jauna mergina / „Shuterstock“ nuotr.

Ir net jeigu manote, kad sulaukusios 20-ies metų jau viską išmanote apie meilę, veikiausiai klystate. Jaunų merginų gyvenimas šiame amžiuje dažniausiai primena karuselę, kurioje apstu gerų ir blogų permainų, įvairių meilės romanų ir kartais – ašarų. Tačiau visos šios skaudžios patirtys padeda pribręsti rimtiems ir sveikiems santykiams.

Siūlome jums paskaityti ir pasimokyti iš šių tinklalapyje elitedaily.com pateiktų meilės tiesų.

Būkite savanaudės

Nepamirškite, kad jaunystė yra bene pats gražiausias jūsų gyvenimo laikotarpis ir pasistenkite ją išnaudoti kuo efektyviau. Priimdamos įvairius sprendimus (kurį vaikiną pasirinkti, ar verta išsiskirti ir pan.), galvokite apie save, o ne apie visus aplinkinius. Net jeigu palaikote santykius, nepamirškite daugiau laiko skirti vien tik sau, o ne savo mylimajam, ištrūkite iš rutinos, pasidžiaukite gyvenimu ir būkite savanaudės. Sveikos. Juk kada daugiau, jei ne jaunystėje, galėsite tiek daug laiko skirti vien tik sau.

Ir nesijaudinkite, jei priimti sprendimai nepasiteisins – visas gyvenimas dar prieš akis! Padarykite sau paslaugą ir pernelyg nesigailėkite priimtų sprendimų.

Nebijokite daryti klaidų

Juk kaip išmoksite gyventi, jei niekuomet nesuklysite. Daugelis žmonių geriausiai pasimoko būtent iš savo pačių paklydimų. Tad nebijokite eksperimentuoti ir nebėkite nuo nežinomybės, priešingai – džiaukitės ir mokykitės iš savo klaidų!

Shutterstock nuotr./Skyrybos
Shutterstock nuotr./Skyrybos

Įsimylėkite, išsiskirkite, leiskitės į nuotykius, žaismingai paflirtuokite su nepažįstamu vaikinu kavinėje... Galbūt reikalai ne visuomet gerai susiklostys, tačiau čia ir visa esmė! Visa tai – tik mokymosi procesas tolimesniam jūsų gyvenimui ir nemanykite, kad nesėkmingai pasibaigusi meilė yra pasaulio pabaiga, verčiau pasimokykite iš tos istorijos, kad kituose santykiuose nedarytumėte tų pačių klaidų.

Natūralu, kad įsimylėsite visiškai netinkantį vaikiną

Jeigu nesate viena iš tų laimės kūdikių, apdovanotų nepaprastu gebėjimu žmones permatyti kiaurai, veikiausiai kartą ar du nusivilsite meile. Nebijokite šių skaudžių patirčių, jos užgrūdins jus gyvenimui. Juk kiekvienas žmogus turi bent kartą gyvenime padraugauti su žmogumi, kuris jam visiškai netinka.

Taip, širdį tokie santykiai galbūt ir sudaužys, tačiau tai taps nepamainoma gyvenimo pamoka niekuomet nesusidėti su netinkamais ir jūsų nevertais vaikinais. Juk geriau suklysti dabar, kol dar esate jauna ir laisva, o ne po kelerių metų suprasti, kad jūsų sutuoktinis, su kuriuo jau turite vaikų, jums visiškai netinka.

Net jei jūsų širdis bus skilusi į kelias dalis, kai išlipsite iš sudėtingų ir skaudžių santykių klampynės, suprasite, kad tokie santykiai neverti jūsų ašarų, ir pradėsite kur kas labiau vertinti jums tinkantį žmogų.

Nebijokite vienatvės

Jeigu būsite viena keletą mėnesių ar net kelerius metus, nemanykite, jog senatvę pasitiksite su būriu kačių. Iš tiesų vienatvė yra nuostabus dalykas ir kol neišmoksite gyventi pati su savimi, bus sunku palaikyti bet kokius santykius. Tai, kad esate viena, dar nereiškia, kad esate vieniša, tiesiog išmokite vertinti savo nepriklausomybę ir galimybę daryti tai, ką norite jūs, neprivalėdamos dėl visko tartis su savo mylimuoju.

Juk tik tokiu būdu išmoksite būti ne tik nepriklausoma, bet ir savarankiška, tvirtą nuomonę turinčia mergina, kuri myli ir moka vertinti save!

Nekurkite meilės scenarijaus

Dar būdama jauna ant popierėlio susirašėte savo gyvenimo žingsnius? Iki 25-erių metų privalote ištekėti ir per porą metų susilaukti vaikų? Išmeskite šį popierėlį į šiukšlių dėžę, juk gyvenimas ne spektaklis, jam režisūros tikrai nereikia! Kam be reikalo stresuoti, kad vis dar esate vieniša? Kas gali žinoti, galbūt jūsų būsimas vyras jau laukia už kampo!

Nebijokite, jei viskas eina ne pagal planą. Viskam savas laikas – ir jūs, kaip ir visos kitos moterys, tikrai rasite savo gyvenimo kelią, tik išmokite laukti, o belaukdamos ne stresuokite, o džiaukitės ir mėgaukitės savo gyvenimu!

Fotolia nuotr./Laimė
Fotolia nuotr./Laimė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius