-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 bučinių tipai ir jų reikšmės

Bučiniai yra bene pats puikiausias būdas netariant nė žodžio išreikšti pačius šilčiausius savo jausmus. Kiekviename bučinyje slypi pačios nuostabiausios emocijos ir kartu – kiekvienas iš jų yra paslaptis, kuriai reikia interpretacijos.
Bučinys
Bučinys / „Fotolia“ nuotr.

Galbūt apie tai ir nesusimąstote, tačiau, pasirodo, ir bučiniai turi savo reikšmes – vienas gali pasakyti „tu man patinki“, o kitas siųsti kur kas karštesnę ir subtilesnę žinią.

Tad kokios gi būna bučinių rūšys ir kokios jų reikšmės, vardija portalas englandlove.co.uk.

Greitas bučinukas

Arba kitaip – tiesiog trumpas pakštelėjimas. Nors gilia romantika jis ir nekvepia, tačiau puikiai tinka pirmiesiems pasimatymams. Tai šiltas bučinukas nepraveriant lūpų, tačiau turintis trukti ne trumpiau kaip tris sekundes. Tokiu atveju po gražaus pirmojo pasimatymo naujajai savo simpatijai be žodžių pasakysite: „tu man patinki, tačiau nenoriu to skubinti“ arba „su tavimi man buvo labai smagu“.

Romantiškas bučinys

Tai tas bučinys, kuomet kiek pravertomis lūpomis švelniai prisiliečiate prie sau patinkančio žmogaus lūpų. Šis bučinys turi būti itin lėtas, švelnus ir romantiškas. Lengva ir švelni aistra – svarbiausias jo elementas, mat be juntamo susižavėjimo bei aistros, šis bučinys praranda ir savo reikšmę.

Jei tokiu romantišku bučiniu apdovanojate po pirmojo pasimatymo, tai reiškia, kad žmogų, kurį bučiuojate, norite pažinti kur kas labiau ir pirmasis pasimatymas jums yra tik kelio pradžia.

Prancūziškas bučinys

Tai romantiškas bučinys su trupučiu liežuvio prieskonio ir pats aistringiausias bučinys. Jis siunčia karštą žinią – taip bučiuodami jums patinkantį žmogų, tarsi be žodžių sakote: „noriu tavęs“ arba „aš tave myliu“. Prancūziški bučiniai puikiausiai tinka norint demonstruoti gilų suartėjimą ir jaučiamą intymumą vienas kitam.

Bučinys į kaktą

Tai švelnus ir elegantiškas bučinys, kuomet taip pabučiuoja mylimas žmogus, jaučiamės saugūs ir mylimi. Kartais kitaip dar vadinamas „motinos bučiniu“, mylimojo lūpomis gali siųsti ir tokią žinią: „tu man rūpi ir aš nenoriu tavęs prarasti“.

Bučinys į skruostą

Tai puikus būdas parodyti savo juntamą simpatiją kitam žmogui ir yra tiesiog idealus variantas per pirmąjį pasimatymą. Jei po jo iš partnerio sulaukiate tokio bučinio, tai reiškia, kad partneris yra labai mandagus ir nenori jūsų skubinti, tačiau nori, kad žinotumėte, jog jam ar jai patinkate.

Bučinys į kaklą

Tokie bučiniai dažniausiai labai būdingi vienas kitą mylintiems ir artimai bei intymiai bendraujantiems žmonėms. Jei sulaukiate tokio bučinio, reiškia, kad esate ne tik mylimi, bet ir geidžiami, o partneris jums siunčia tokią žinutę: „nuostabu būti su tavimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius