-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 priežastys, dėl ko vyrai nustoja žavėtis savo mylima moterimi

Nutinka gyvenime, kad mylintis, atsidavęs, dėmesį rodantis vyras staiga pasikeičia – mylima moteris jo ima nebedominti. Kodėl taip nutinka? Priežasčių daugybė. Neretai, o gal net ir dažnai, koją pakiša tam tikri ne patys geriausi įpročiai, noras keisti kitą žmogų arba savęs praradimas. Visais atvejais yra tikimybė, kad savo vyrui galite tapti nebeįdomi, dar blogiau – jis tiesiog sumanys išeiti.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Santykiai Pora

Womenworking.com. išskyrė 9 priežastis, ko nepakenčia vyrai, dėl ko jie praranda susižavėjimą ir susidomėjimą savo mylima moterimi.

Nuolat prie jo kimbate

„Vėl neišplovei indų, neišnešei šiukšlių“, „Baik kasytis nugarą“, „Tu nieko nesugebi atlikti iki galo“ – ar tokio pobūdžio frazės dažnai skamba iš jūsų lūpų? Turėkite minty, kad į mazochizmą nelinkęs vyras ilgai to netvers arba atsilygins tuo pačiu. Tada jūsų skundai virs abiejų ginčais. Arba... jus pradės ignoruoti. Kai moteris pasijaučia ignoruojama, ji pyksta ir kabinėjasi dar labiau. Taigi...

Kai vyras veda moterį, jis tikisi, kad moteris niekada nepasikeis. Moteris teka už vyro tikėdama, kad jis pasikeis.

Stengiatės pakeisti vyrą

„Kai vyras veda moterį, jis tikisi, kad moteris niekada nepasikeis. Moteris teka už vyro tikėdama, kad jis pasikeis. Abi pusės lieka nusivylusios“, – šiuos Alberto Einsteino žodžius tikriausiai žino visi. Nors laikai keičiasi, gyvenimo principai, meilės dėsniai – ne. Ir šie žodžiai paaiškina, kodėl santykiai kartais tiesiog nesusiklosto.

Tiesa yra ta, kad vyrai nesikeičia, nebent gyvenimo aplinkybės juos priverstų tai padaryti. Ir, kai vyras pradeda jausti, kad neįtinka moteriai, kad jai užkliūva jo įpročiai, išvaizda, žodžiai, kad jis negali būti savimi, nes iškart yra teisiamas, jis pradeda ieškoti, kaip iš šios situacijos pasišalinti. Taigi siekdamos pakeisti savo vyrą moterys gali ne tik sulaukti jo atšalimo, bet ir pasiekti situaciją, kai vyras norės išeiti.

Patarimas – pasistenkite padėti vyrui atrasti save ir skatinkite jo geriausias savybes. Asmenybė auga tada, kai jaučiamas palaikymas.

Jums trūksta pasitikėjimo savimi

Nors svarbu jaustis palaikoma savo vyro, nepraraskite pasitikėjimo savimi. Jauskitės puikiai būdama savimi ir nustokite save engti dėl išvaizdos ar kitų dalykų. Juolab nelyginkite savęs su buvusiomis jo moterimis. Vyrams pasitikėjimas yra seksualus. Nepamirškite to.

Elgiatės tarsi būtumėte jam mama

Vyro nereikia pernelyg globoti. Tokie santykiai nieko gero nežada. Vyras visada turi jaustis vyru. O ir moterims labiau patinka vyras–patinas, o ne „durų kilimėlis“, į kurį bet kada galima nusivalyti kojas. Leiskite vyrui pačiam priimti sprendimus, net jeigu jam vėliau dėl jų teks gailėtis. Būkite išmintinga, nukreipkite jį diplomatiškai tinkama vaga.

Esate per daug plepi

Bendravimas santykiuose yra gyvybiškai svarbus. Ir labai svarbu gebėti ne tik pasisakyti, bet ir išgirsti, išklausyti kitą. Tačiau kai kurios moterys (ir net vyrai) tampa per daug plepios, nebegeba išklausyti partnerio ir įsijausti. Todėl svarbu nepamiršti, kad čia būtina pusiausvyra, jog pokalbis nesisuktų tik apie jus.

Nemokate priimti savo minusų

Vyras gali mylėti jus besąlygiškai, bet negerai, jei kiekvienoje situacijoje siekiate būti teisi ir reikalaujate partnerio, kad jis tai pripažintų. Svarbu išgirsti savo partnerį, net jei manote, kad jis klydo. O jei pastebėsite, kad pati buvote neteisi, pripažinkite tai.

Esate priklausoma nuo interneto

Lengva būti priklausomam nuo kompiuterio ir mobiliojo telefono. Esate sulaukusi pastabų, kad socialiniams tinklams skiriate daugiau laiko nei savo antrajai pusei? Jei taip, sukluskite. Bendraudamas žmogus (tiek vyras, tiek moteris) nori jausti kito dėmesį, todėl labai svarbu, kad tomis akimirkomis visi įrenginiai būtų padėti į šoną ir tą laiką skirtumėte tik vienas kitam.

Svarbu išgirsti savo partnerį, net jei manote, kad jis klydo.

Nuolat skundžiatės jam dėl kitų žmonių

Lyg ir natūralu, kad antroji pusė yra tas žmogus, kuriam galime ar bent jau norėtume išlieti savo širdį. Ir apmaudą, kai esame nusiminusios, kai įvyko nesusipratimų darbe ar bičiulių rate.

Tačiau kas kartą visa tai išlieti savo partneriui nėra gera mintis. Tai parodo jūsų neigiamą pusę, kuri nuolat skundžiasi. Be abejonės, išgyvenimais pasidalyti reikia, tik stebėkite save, kad tai netaptų nuolatine būsena ir nenutiktų taip, jog vyro akyse nuolat menkinate, kaltinate kitus.

Per daug stengiatės

Žinote posakį, mylėsite save – mylės ir jus? Vyras myli jus už tai, kas esate. Dėl šios priežasties svarbu išlikti tikrąja savimi ir per daug nepersistengti. Nekeiskite savęs, manydamos, kad taip labiau jam patiksite. Būkite jam lygiavertė partnerė, kūrybinga, rodykite savo erudiciją, apsiskaitymą ir humoro jausmą. Bet neperlenkite lazdos – visada išlikite savimi, net ir būdama su jo draugais – jums nereikia apsimesti tuo, kuo nesate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius