-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 savybės, kurios būtinos žmogui, kad jis prie savęs trauktų kitus

Jeigu norite patikti žmonėms, turite išsiugdyti savyje tam tikras savybes, pataria gyvenimo būdo trenerė Susie Moore. Štai keletas sėkmingo, laimingo ir kitų mėgiamo žmogaus bruožų, kuriuos pateikia portalas greatist.com.
Laimingas vyras
Laimingas vyras / „Shutterstock“ nuotr.
Temos: 2 Asmenybė Sėkmė

1. Elgiasi geranoriškai su aplinkiniais

Šiam tikslui teks pažaboti savo Ego. Nereikia stengtis būti geresniam už pašnekovą. Nesistenkite parodyti save palankesnėje šviesoje nei yra iš tiesų, menkindami kito žmogaus privalumus. Laimingam žmogui to nereikia. Jis laimingas todėl, kad yra toks, koks yra, jis jaučiasi savimi ir pasitiki savo jėgomis.

2. Žino savo vertę

Patrauklus žmogus žino, kad bus tinkamai įvertintas, todėl jam nereikia desperatiškai įrodinėti savo vertės. Pasitikėjimas savimi – tai savybė, kuri padeda įvairiausiose gyvenimiškose situacijose.

3. Žmonės šalia jo jaučiasi komfortiškai

Su tokiu žmogumi aplinkiniai jaučiasi tarsi savo lėkštėje. Bendravimas nekelia nė menkiausios įtampos, kadangi jis ir kitiems leidžia būti savimi. Jis nesistengia kito pakeisti. Patrauklus žmogus kituose mato tai, kas yra geriausia, ir stengiasi, kad jie savo gerąsias savybes galėtų išreikšti.

4. Vengia bet kokio negatyvaus požiūrio

Mes linkę mėgdžioti aplinkinių elgesį, kuris gali būti visoks, tačiau natūralu, kad daug geriau jaučiamės šalia pozityvaus žmogaus, kuris mus įkrauna teigiama energija. Todėl nieko keista, kad rinkdamiesi, su kuo praleisti laisvalaikį, visi pirmenybę teikia būtent pozityviam žmogui.

5. Palaiko kitus

Patrauklus žmogus mėgsta kitiems sakyti komplimentus. Jis moka rasti tinkamiausius žodžius, kai reikia pagirti, padrąsinti ar palaikyti morališkai, kadangi jam norisi, kad ir kiti aplinkui būtų laimingi.

6. Ne lenktyniauja, o bendradarbiauja su kitais

Neapkalbinėkite kitų, keldami į padanges pašnekovo akyse save. Ir nebijokite bendrauti. Patrauklus žmogus atviras naujoms pažintims, visus vertina be pykčio ir išankstinių nuostatų. Būtent tokiam žmogui sekasi ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir versle.

7. Nebijo pasirodyti pažeidžiamas

Atviras žmogus, nebijantis parodyti savo jausmų, visada aplinkiniams kelia simpatiją. Žmonės tuomet taip pat su juo dalinasi savo jausmais. Ir tai natūralu: kiekvienas žmogus turi poreikį būti išklausytas, jam būtinas aplinkinių palaikymas.

8. Pabrėžia savo stipriąsias savybes

Toks žmogus tiesiai kalba apie savo jausmus, sugebėjimus ir ketinimus. Jis vengia tokių frazių, kaip „man reikėtų“, „aš stengiuosi“, „aš nežinau“. Dėl tokių išsireiškimų mes nesąmoningai prarandame pasitikėjimą savimi. Patrauklus žmogus tiksliai žino, ko nori ir ką gali. Jis dėmesį sutelkia į savo privalumus, užuot skundęsi visiems dėl savo silpnybių.

9. Deda pastangas

Patrauklus žmogus dėmesingas viskam, ką daro. Jis stengiasi atrodyti reprezentatyviai, prieš verslo susitikimą būsimu pašnekovu pasidomi iš anksto, o į svečius ateina nešinas dovana. Tai nereikalauja nei daug laiko, nei ypatingų pastangų. Tačiau žmonės matydami, kad jis jų nepamiršo ir rodo dėmesį, taip pat tinkamai jį įvertins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius