Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 06 16

Andrius – apie patirtis „Tinder“, dvidešimties sekundžių taisyklę: „Jei moteris bendravimą pradeda nuo melo, tai kokia prasmė?“

Maždaug šešeri metai. Tiek laiko kaunietis Andrius savo mobiliajame telefone turi pažinčių programėlę „Tinder“. Tiesa, kaip sako pats, nėra itin aktyvus jos naudotojas, nepuoselėja ir didelių vilčių čia rasti savo gyvenimo moterį. Tačiau į pasimatymus, kuriuos pats vadina susitikimais, nueina. Kartais tokie susitikimai virsta jei ne meilės istorijomis, tai įdomia bičiulyste, atrandant bendrų temų ir pomėgių.
Nevykęs pasimatymas
Nevykęs pasimatymas / 123RF.com nuotr.

Virtualiame pasaulyje, sako kaunietis, būna visko, taip pat – ir melo. 15min pokalbis su Andriumi – apie patirtis ir susitikimus su moterimis bei merginomis, dvidešimties sekundžių taisyklę ir virtualaus gyvenimo realybę.

– Andriau, šešeri metai paieškų atrodo ilgas laikas.

– Priklausomai nuo to, kaip į tai pažiūrėsi. Daug žmonių galvoja, kad jei jau turi šią programėlę – tai nuolat ir ieškai. Ne, bent jau man taip nėra. Tai yra tik programėlė, kaip ir visos kitos. Kartais ją naudoji dažniau, o būna, kad kurį laiką neįsijungi iš viso. Ten yra virtualus pasaulis, o tikri žmonės yra realiame gyvenime.

TAIP PAT SKAITYKITE

– Tuomet kodėl ją iš viso turi, kodėl kartais naudojiesi?

– Tam, kad vėliau susipažinčiau realiame gyvenime. Ten – koncentruotas žmonių skaičius vienoje vietoje, tai patogu. Iš karto renkiesi pagal pirmąjį impulsą, tada prasideda bendravimas, vėliau kartais susitinki. Tačiau norint programėlėje bendrauti aktyviai – reikia begalės laiko, o aš jo tiek neturiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius