-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Apie ką jis tikrai negalvoja, kai mato jus nuogą

Vienas paprasčiausių ir efektyviausių būdų pakurstyti aistrą miegamajame yra įjungti šviesą ir leisti vienas kitam mėgautis ne tik pojūčiais, bet ir vaizdais. Pasinaudokite šiuo paprastu būdu net tuomet, jei jums nepatinka tie keli papildomi kilogramai ant jūsų pilvuko.
Dviese prie vandens...
Dviese prie vandens... / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Nuogas kūnas

Svetainė DarniPora.lt tikina, kad tuomet, kai jūs nusimetate drabužius, jūsų vyras tikrai negalvoja apie... Štai keletas punktų.

„Tas randas, likęs po Cezario pjūvio, šlykštus“. Jam tikrai nerūpi, jei jūsų kūnas po gimdymo šiek tiek pasikeitė. Vyrai nėra tokie pastabūs ir smulkių detalių, tokių kaip mažas randelis, dažniausiai nepastebi. Žinoma, jei apie tai jam nuolat kalbėsite ir rodysite, jis atkreips dėmesį. Todėl verčiau pamirškite apie menkus savo kūno trūkumus ir mėgaukitės vienas kitu.

„Aš taip nerimauju dėl…“ Tą akimirką, kai nusimesite drabužius, visas jo dėmesys bus sutelktas tik į jus. Patikėkite, jokios kitos problemos jam tuo metu neegzistuos. Tiesiog vyrai vienu metu gali galvoti tik apie vieną dalyką, todėl kai prieš jį nuoga mylimoji, tą akimirką jis tikrai nustos nerimauti dėl neapmokėtų sąskaitų ir nesklandumų darbe.

„Greičiau tai padarykim“. Nemanykite, kad jūsų mylimasis tik ir galvoja apie tai, kaip greičiau „eiti prie reikalo“ ir pasiekti kulminaciją. Jei jūsų santykiai rimti ir mylimasis jaučiasi jums artimas, jis neabejotinai galvos ne tik apie save, bet ir apie jus. Todėl tikriausiai norės, kad jūsų meilės žaidimai būtų kuo ilgesni.

„Tikiuosi, kad netrukus apsirengsi“. Net jei turite šiokių tokių trūkumų, jūsų partneris tikrai nori, kad mylėtumėte savo kūną tokį, koks jis yra, ir nesigėdytumėte jo rodyti. Žinoma, tik jam vienam. Kai kurie vyrai niekaip negali suprasti, kodėl jų žmonos taip skuba apsirengti po meilės žaidimų ar slėptis pataluose.

„Reikia išjungti šviesą“. Juk puikiai žinote, kad vyrai myli akimis. Neabejokite, kad jūsų mylimajam labai svarbu mylintis jus matyti ir grožėtis jūsų kūnu. Neatimkite iš jo šio malonumo. Meilės žaidimų metu matyti vienas kitą yra svarbi seksualinė patirtis abiem partneriams. Juk tai kur kas geriau nei klaidžioti tamsoje kaip porelei paauglių! Jei visgi jums nejauku tai daryti prie ryškios šviesos, uždekite keletą žvakių – taip sukursite itin romantišką aplinką.

„Kai kam reikėtų dažniau lankytis sporto klube“. Žinoma, kad bėgant metams jūsų abiejų kūnai keičiasi, ir tikriausiai jūsų antroji pusė puikiai supranta, kad nebeatrodote kaip prieš dešimtmetį, kai susipažinote. Kita vertus, vyrams kur kas svarbiau už papildomus kilogramus yra tai, kad moteris jaustųsi patraukli. Mylėkite save ir būsite mylima!

„Norėčiau, kad tu būtum kuri nors seksuali kino aktorė“. Patikėkite, net patraukliausios garsenybės negali prilygti tam, koks laimingas ir saugus jis jaučiasi su jumis. Jis tikriausiai puikiai supranta, kad tos visos gražuolės, kurias jis mato per televizorių, nė per nago juodymą neprilygtų jums, jei jas jis pamatytų realybėje be makiažo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius