Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar tikrai vyrams rūpi tik seksas?

Ar visi jie nori tik kuo greičiau įsiversti merginą į lovą? Ir ar liko dar tų, kuriuos moterys vadina „normaliais“? Kurie bent jau sudaro įspūdį, kad ir ji pati šiek tiek rūpi, o ne tik tie aikčiojimai ir šūkčiojimai miegamajame?
Aistra.
Aistra. / Fotolia nuotr.

Tiesa gali nepatikti dvasingoms būtybėms su klasikos tomeliais rankose: taip, vyrams reikia sekso. Ir neverta tikėtis, kad iki jūsų, ponios ir panelės, tas jūsų išrinktasis turėjo tik vieną ir tai netyčia. Oi, ne! Jis turi ką su kuo palyginti, patikėkite. Ir jam be galo nusibodo visos tos kalbos apie seksualiai susirūpinusius patinus. Norėtumėte, kad nebūtų susirūpinęs? Kad prasmuktų pro jus, tokią visą žavią ir gundančią, kaip neregys?

Ir nefilosofuokite su draugėmis prie vyno, kad jiems nusispjaut į rimtus santykius. Kad jiems tik rūpi permiegoti su kuo daugiau dailių mergužėlių. Tai jau būtų rutina. Juk kartais ir jūs kavinėje užsisakote – žuvies, kartais – salotų, o kartais – tik deserto. O kartais valgote mėsos patiekalą, nors šiaip jau jos vengiate, bet jei nieko kito padoraus ten nėra – užsisakote. Ir labai nustebtumėte, jei jums visada kartotų: visos jos tokios – tik mėsos joms duok! Nes jūs ją kramtote tik iš bado ir būtinybės.

Taip pat skaitykite: Keistenybės, kurios labiausiai gundo vyrus

Taip ir vyrai. Ciniška, bet taip yra – jei šalia jų nėra tokių dvasingų ir protingų damų kaip jūs, o aplink šlaistosi krūtines išpūtusios lengvabūdės viliokės, jie jų nelabai ir kratosi... O jūs pinate legendas, kad jiems reikia TIK sekso. Ne. Tiesiog vyrai kitokie. Jų galvose įtaisytos svarstyklės, ant kurių vienos lėkštutės parašyta „seksas“, o ant kitos – „santykiai“. Bendraudamas su jumis vyras vis sveria: tai ant vienos lėkštutės kažką užmeta, tai ant kitos. Ir žiūri, kuri nusvers...

Ir labai nustebtumėte, jei jums visada kartotų: visos jos tokios – tik mėsos joms duok! Nes jūs ją kramtote tik iš bado ir būtinybės.

Tarkime, jums pasitaikė perspektyvus ir sėkmės lydimas vyriškis. Ar pagalvojote, kad būtent tokiam tipui jūsų išvaizda neturi lemiamos reikšmės? Taip, jam svarbu, kaip atrodote, bet ne svarbiausia.

O moterims dažnai atrodo kitaip – štai jos ir pateikia save tik kaip gražiai įvyniotą daiktą. Nors gražių merginų tautoje – ant kiekvieno kampo. Taigi, išvaizda nėra koziris, kuris išskirs jus iš to masės gražuolių.

Taip pat skaitykite: Vyrų jausmų kodas psichologės akimis

Klausimas, kuris turėtų jus kankinti, turėtų būti toks: „Kaip man elgtis, kad jam norėtųsi manimi rūpintis?“ Ne „reikėtų“, o „norėtųsi“ – pagaunate skirtumą?

Kaip elgtis, kad vyras norėtų tik sekso:

  • Būti gražia.
  • Ginčytis, demonstruoti, kad esate protingesnė, o jis – nelaimingas kvailys.
  • Skųstis sunkiu gyvenimu.
  • Provokuojančiai rengtis.
  • Stengtis, kad šalia jūsų jis nuolat jaustųsi jūsų nevertu nevykėliu.
  • Demonstruoti, kaip jūs nepasitikite vyrais.

Labai tikėtina, kad tokios savybės jį atbaidys net ir nuo sekso... Gražutė ir kvailutė – kiek tokių yra, kuriomis vyrai tik naudojasi?

Kaip elgtis, kad vyras norėtų ilgalaikių santykių:

  • Būti gražia.
  • Rengtis moteriškai ar bent jau šiek tiek skoningai.
  • Skleisti optimizmą, švelnumą, būti supratinga, jautria.
  • Žavėtis juo kaip vyru.
  • Nepulti aršiai ginčytis dėl kiekvienos smulkmenos.
  • Elgtis taip, kad šalia jūsų jis jaustųsi vyriškas ir stiprus.
Fotolia nuotr./Jis ir Ji
Fotolia nuotr./Pora.

Kartais verta imti ir įsivaizduoti save vyro kailyje. Jei vyras neatsisako jam siūlomo sekso su iniciatyvia žavia dama, tai visai nereiškia, kad to jis siekia ir sieks ir kad jo gyvenimo tikslas – orgazmai. Vyras kartais mąsto paprastai: siūlo seksą – imu, o paskui žiūrėsiu, ar tuo viskas baigsis, ar peraugs į kažką daugiau.

Taip pat skaitykite: 10 tikros moters įsakymų

Kodėl vyrams reikia ne tik sekso

Todėl, kad jie ieško moters, kuri jais besąlygiškai tikėtų, palaikytų ir skatintų, tokios, šalia kurios jiems atrodytų visiškai paprasta užkariauti pasaulį ir patiesti jai po kojomis. Tad ko jie iš tiesų nori?

  • Vyrai nori sekso? Taip.
  • Vyrai nori tik sekso. Ne.
  • Iš ko jie tikisi tik sekso? Iš moters, kuri gali pasiūlyti tik seksą.
  • Ko jie trokšta labiau nei sekso? Santykių su Tikra Moterimi, kuri spinduliuoja laime...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius