Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
02 13

„Aš užsidirbu pinigų iš orgazmo“: profesionalaus sekso žaislų testuotojo dienoraštis

Camas yra 31 metų vyras, pinigus užsidirbantis kiek nekasdieniu būdu. Jis – profesionalus sekso žaislų išbandytojas. Tiesa, reikėtų pridėti, kad jo profesija visai netrukdo asmeninių santykių puoselėjimui. Vyras jau septynerius metus palaiko rimtus santykius su mergina, su kuria, prisipažįsta, palaiko ir aktyvų seksualinį gyvenimą – mylisi kone kasdien.
Seksas
Seksas / Shutterstock nuotr.

Vyras atvirauja interneto portalui „Metro“, kad būna, jog per savaitę patiria orgazmą apie 21 kartą.

Vyras pasakoja, kad dirba sekso žaislų išbandytoju ir prisipažįsta, kad išties turi „didžiulį lytinį potraukį“, tiesa, vis tik visada stengiasi, kad tai neturėtų įtakos jo santykiams mylima mergina.

„Vienas iš dalykų, kurie man labiausiai patinka mano darbe – nėra jokio spaudimo. Galiu leisti viskam vykti natūraliai ir nuspręsti, kas man patinka, o kas ne“, – aiškina Camas, pabrėždamas, kad iš tiesų derina darbą su malonumu, rašo apollo.lv.

Nuo prostatos masažuoklio iki varpos žiedo – vyras visada pasiruošęs eksperimentuoti. Taigi, atrodo šios profesijos atstovo savaitė?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius