Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl svarbių futbolo rungtynių vyrai pasiruošę atsisakyti ir sekso

Brazilijoje prasidėjus pasaulio futbolo čempionatui, šios sporto šakos aistruolių merginoms keletą savaičių teks pasitenkinti tik prie televizoriaus „prilipusių“ mylimųjų draugija...
Dvi poros žiūri rungtynes
Dvi poros žiūri rungtynes / „Shuterstock“ nuotr.
Temos: 1 Seksas

Bent jau taip rodo Didžiojoje Britanijoje vykdyta vyrų apklausa, kuri atskleidė, kad dėl futbolo rungtynių du iš penkių vyrų tikrai atsisakytų sekso, o 42 proc. apklaustųjų prisipažino, kad su mergina pasimylėtų, bet tik labai greitai, kol rungtynės dar neprasidėjo, rašo The Daily Mail.

37 proc. vyrų tikino, kad vis dėlto sutiktų leistis į kompromisą ir su savo mergina pasimylėtų tik tuo atveju, jei fone būtų įjungtas televizorius ir girdėtųsi rungtynės. Futbolo aistruoliai britai apklausoje atskleidė, kad net ir sekso metu jie galvoja apie rungtynes.

2 tūkst. britų vyrų apklausą surengė prezervatyvus gaminanti kompanija „Durex“, siekdama išsiaiškinti, kaip vasarą vykstantis futbolo čempionatas gali paveikti porų santykius.

„Vyrauja stereotipas, kad nuo sekso dažniausiai išsisukinėja moterys, tačiau, kai kalba eina apie futbolą, pasirodo, viskas apvirsta aukštyn kojomis. Daugelis futbolo gerbėjų šiai sporto šakai neretai jaučia tokią pačią ar netgi didesnę aistrą nei savo merginoms, tad nenuostabu, kad per rungtynes jie atsisako mylėtis. Vis dėlto vyrams derėtų žinoti, kad vos pasibaigus toms 90 rungtynių minučių, visas jų dėmesys vėl turėtų būti nukreiptas į jų merginas, kitaip gali laukti nuobaudos!“ – tikino kompanijos „Durex“ atstovas spaudai.

Kompanijos surengtoje apklausoje stipriosios lyties atstovų buvo klausiama, dėl kokių pagrindinių priežasčių jie atsisakytų pasimylėti su savo mergina. Štai pagrindiniai britų atsakymai:

  1. Dėl futbolo rungtynių.
  2. Dėl skaudančios nugaros.
  3. Dėl pervargimo.
  4. Dėl galvos skausmo.
  5. Dėl sunkios dienos darbe.
  6. Dėl laukiančių darbų.
  7. Dėl padauginto alkoholio kiekio.
  8. Dėl tingėjimo.
  9. Dėl prastos savijautos.
  10. Dėl to, kad ryte reikės anksti keltis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius