Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draugystė darbe – ar misija įmanoma?

Draudimo bendrovė „Gjensidige“ atkreipia dėmesį, kad būtent žmonių tarpusavio ryšiai artimiausioje aplinkoje lemia, kiek tvirtai ir saugiai jaučiamės savo gyvenime. Su mokslininkais analizavome, kodėl Lietuvoje žmonės jaučiasi gana nesaugiai, kokie mūsų santykiai artimiausioje aplinkoje ir ką galime padaryti, kad nesijaustume tokie vieniši tarp savų žmonių.

Draudimo bendrovė inicijavo projektą „Rask laiko pokalbiui“, kviečiantį susimąstyti, kiek savo laiko skiriame artimiausiems žmonėms.

Pokyčius įmonė pradėjo nuo savęs – pakvietė savo darbuotojus pasidalinti savo mintimis, patirtimi ir atradimais apie tai, kas jiems gyvenime yra svarbiausia.

„Gjensidige“ klientų aptarnavimo telefonu skyriaus vadovas Justas Berželionis pasakoja, kaip nesėkmingai susiklostę santykiai darbe jį demotyvavo ir kokį nelengvą kelia jam teko įveikti, kad vėl imtų siekti profesinių aukštumų. Šįkart Justas turi galvoje ne asmeninę karjerą. Jis dalijasi savo išmokta pamoka, kuri parodė, kaip svarbu palaikyti dialogą darbe, domėtis ir bendrauti su savo kolegomis. Tik taip žmonės gali kartu augti.

Darbe praleidžiame didžiąją savo aktyvaus gyvenimo dalį. Tad čia sutinkami žmonės ir užmegzti santykiai nemaža dalimi lemia ir mūsų savijautą bei gyvenimo skonį.

„Mes suprantame vieni kitus iš pusės žodžio. Man svarbu, kad kolegos žinotų, kaip aš myliu savo darbą ir kaip man patinka mano bendradarbiai. Būtinai tai jiems pasakysiu“, - pažada Justas Berželionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius