Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elitinė piršlė apie ką tik iškeptus milijonierius: turtai trukdo jiems susirasti tinkamą porą

Susirasti partnerį pasimatymams nėra lengva užduotis, tačiau kai tu esi ką tik iškeptas milijonierius, tai gali būti dar sudėtingiau. Mat šie turtuoliai dar nėra apsipratę su savo turtais, todėl daro nemažai klaidų per pasimatymus, teigia Amy Andersen iš „Linx Dating“ San Fransiske.
Pasimatymas
Pasimatymas / „Shutterstock“ nuotr.

Moteris žinoma kaip Silicio Slėnio – JAV informacinių technologijų lopšio – „kupidonas“. Jos paslaugos kainuoja nuo 35 tūkst. JAV dolerių už įprastą sidabrinę „premium“ narystę iki 500 tūkst. JAV dolerių už partnerio paieškas pasauliniu mastu, rašo businessinsider.com.

Piršlė dirba su ypač turtingais žmonėmis – nuo karališkųjų šeimų ir įžymybių iki verslininkų ir generalinių direktorių, kurių pajamos – nuo kelių milijonų iki kelių milijardų JAV dolerių. Pasak jos, viena pagrindinių milijonierių daromų klaidų per pasimatymą yra gyrimasis savo turtais.

Povo kompleksas

A. Andersen tai vadina „povo“ kompleksu, arba persistengimu santykių pradžioje.

„Pavyzdžiui, jei pačioje pradžioje atvažiuojate su Ferrari arba per daug kalbate apie savo sėkmingą karjerą, tai gali ne tik atrodyti arogantiškai. Taip užgožiate daug svarbesnes asmenines savybes, – sakė moteris. – Ir galite pritraukti netinkamus žmones.“

Tačiau naujai iškepti Silicio Slėnio milijonieriai „povauja“ daug dažniau nei kiti. Pasak jos, taip yra todėl, kad jie tiesiog nežino, kaip elgtis su naujai įgytais turtais, ir bando pasijusti patogiai šiame naujame vaidmenyje. Mat prie pasikeitusios finansinės padėties reikia laiko priprasti.

Reikia žmogaus, kuris nuleistų ant žemės

„Kartais prireikia, kad naujojo milijonieriaus draugai tiesiog jam pasakytų, kad šis nesielgtų kaip paskutinis idiotas... kad tiesiog būtų savimi ir nepamirštų, iš kur jis kilęs. Kitaip tariant, reikia kolegų ir bendraamžių, kad grąžintų naujuosius milijonierius ant žemės ir primintų jiems jų šaknis“, – teigė moteris.

Tai išmintinga, kadangi poros ieškantiems milijonieriams pinigai gali ne tik nupirkti prašmatnius meilės santykius, bet ir šūsnį problemų. Dėl nuolatinio turtų demonstravimo gali atsirasti jausmas, kad jiems viskas leidžiama, o tai gali sukelti sunkumų bei klaidų santykiuose su partneriu, teigia piršlė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius