Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Išrankiausias viengungis pasaulyje?

Kaip surasti idealią žmoną? Jei esi turtingas ir protingas, regis, tai neturėtų būti itin sudėtinga...
Nuotakos
Nuotakos / „Scanpix“ nuotr.
Larry Greenfield
Larry Greenfieldas

Vis dėlto 47-erių multimilijonierius Larry Greenfieldas pažinčių tarnyboms išleido net 65 tūkst. JAV dolerių dvylika metų vaikščiodamas į pasimatymus, kurių buvo nei daug nei mažai – 250. Ir jokių rezultatų! Galbūt būsimai žmonai keliami reikalavimai yra per daug aukšti? „Norėčiau gražios, lieknos, protingos žydės, turinčios gerą humoro jausmą, nepamišusios dėl karjeros ir iš Niujorko“, – sako turtuolis, nesuprasdamas, kodėl vis dar yra vienišas.

Nusivylęs Larry Greenfieldas dėl visko kaltina pažinčių agentūras, esą, nesugebėjusias tinkamai atlikti savo paslaugų, o jos savo ruožtu atmeta kaltinimus, teigdamos, kad būtent dėl savo smulkmeniškumo ir priekabumo šis vyras ir neranda sau tinkamos poros. „Jis mano, kad būdamas turtingas gali gauti bet kurią, tačiau neįsivaizduoja, kad jo trokštamos moterys jau seniausiai gali būti susikūrusios sėkmingą gyvenimą“, – sako Maureen Tara Nelson, pažinčių agentūros atstovė, ieškojusi moters Greenfieldui.

Savo pirmajame interviu viengungis teigė, norintis įprastinės šeimos – dviejų vaikų, šuns, namų. „Aš nesu blogas vaikinas, tačiau pripažįstu, kad anksčiau buvau labiausiai susitelkęs į karjerą, o tik vėliau nusprendžiau ieškoti merginos“, – sako Larry Greenfieldas. Deja, viskas susiklostė kitaip, ir dabar šis viengungis vis dar tobulybės paieškose, kaip teigia jo meilės reikalais besirūpinusios agentūros bei moterys, su kuriomis jis susitikinėjo.

Bet Larry greičiausiai dar turi šansų. Janis Spindel iš Serious Matchmaking pažinčių agentūros teigia, kad vyrai yra išrankūs – ir tai jų genuose. „Visi jie nori grožio, proto, dailaus kūno ir pastovumo, tad Larry Greenfieldas nėra jokia išimtis“, – sako Janis Spindel, nusprendusi padėti išrankiajam viengungiui bei neimti iš jo pinigų tol, kol nesuras tinkamos moters.

Įdomu, ar 251 kartas gali būti sėkmingas, ar atvirkščiai – po tokio atvirai išsakyto noro susirasti moterį, Larry taip ir liks prie suskilusios geldos...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius