Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 13

Išsiskyrusi su vyru Karina įgyvendino grupinio sekso fantazijas: „Tą vakarą mes darėme viską“

Penktadienio vakaras. Ji pateliūskuoja raudonąjį vyną taurėje ir, kai šis nurimsta, nukreipusi aštrų žvilgsnį į partnerį užduoda ilgai lauktą klausimą: ar eisime? Kaip medžiotoja, ji neatitraukia žvilgsnio nuo jo laukdama atsakymo. Jis užsikerta, bet paskui atsako: taip, žinoma! Tada viskas vyksta akimirksniu. Ji telefone randa svingerių „Telegram“ pokalbį, užsiregistruoja į rytojaus vakaro renginį ir akimirksniu pasidaro asmenukę su savo vaikinu, kaip reikalaujama grupės taisyklėse. Po kelių minučių suskamba SMS žinutė, kurioje nurodoma, kokiu adresu pora turi atvykti.
Poliamoriški santykiai
Poliamoriški santykiai / 123RF.com nuotr.

Kitą dieną jos vaikinas persigalvoja, bet ji į tai nekreipia dėmesio, nes yra pasiruošusi ten dalyvauti kad ir kas nutiktų. Tai, kas ją traukia, yra daug stipresnė jėga, pernelyg ilgai šios kibirkštys ją kaitino. Tiesą sakant, ji dar nežino, kad kito atsisakymas yra likimas, nes tą naktį ji sutiko savo svajonių vyrą. Taip, svingerių klube.

Tai nėra išgalvoto didžiojo finalo ar filmo įžanginio etiudo kopija. Būtent taip nutiko Karinai, kuri sutiko pasikalbėti apie šią gyvenimo dalį, atskleisdama savo, kaip svingerės, o dabar ir svingerių klubo vadovės, patirtį.

123RF.com nuotr./Pora automobilyje
123RF.com nuotr./Pora automobilyje

Laukdama Karinos, galvojau, kaip ji atrodys. Jos vardą ir aksominį balso tembrą žinau tik iš anksčiau girdėtos tinklalaidės. Blondinė? Tamsiaplaukė? Ne, tikrai raudonplaukė! Ilgais plaukais? Ne... Ryškių moteriškų formų, ar aukšta ir liekna? Prisipažinsiu, buvo labai sunku mintyse nupiešti svingerių klubo šeimininkės portretą.

Sulaukusi telefono skambučio, nuėjau prie lifto. Atsidarius jo durims, prie manęs priėjo liekna ilgakojė moteris. Jos mėlynos akys šiltai nusišypsojo ir tuoj pat padavė man ranką.

„Aš esu Karina“, – prisistatant pajutau šiltą, bet tvirtą jos ranką.

Eidama į pokalbio vietą pastebėjau, kad jos plaukai labai gražūs, ilgi, prižiūrėti – tą patį galėčiau pasakyti ir apie jos odą bei natūralų manikiūrą. Nors Karina pasirinko klasikinę elegantišką, šiek tiek santūrią aprangą, jos seksualumą pabrėžė aukštakulniai bateliai ir moteriški kvepalai. Be to, ji gražiai eina.

Trumpa dosjė

  • Vardas: Karina
  • Amžius: 40+
  • Santuokinė padėtis: išsiskyrusi, šiuo metu santykiuose
  • Vaikai: turi
  • Profesinė veikla: IT tarptautinėje įmonėje
  • Gyvenimo būdas: svingerių klubo „SexWife“ vadovė.

– Karina, kodėl sutikote duoti interviu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius