-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jausmingos paslaptys: kaip patirti ilgiausią orgazmą

Greičiausiai teko girdėti visokių teorijų apie seksą, jo trukmę, orgazmo stiprumą? Viena iš jų – tantrinis seksas, kurio siekiamybė kuo ilgiau džiaugtis vienas kito jausmingumu ir artumu.
Jausminga moteris
Jausminga moteris / Fotolia nuotr.

„Tai labai emocinga, intymi praktika, todėl idealiai tinka ilgalaikiams santykiams“, – tikina Ava Cadell, knygos Neuroloveology autorė. Tačiau ne ką mažiau naudos duos ir tiems, kurie tik ieško savo antrosios pusės. Taigi, štai patarimai, kurie turėtų padėti jaustis dar intymiau ir jausmingiau bei patirti stipresnes jausmų iškrovas. 

Kvėpavimas

Kvėpavimo technikos ne veltui įgyja pagreitį – jos padeda susidėlioti mintis, atrasti ramybę, greičiau užmigti, net numesti svorio. „Kuo greičiau kvėpuosite, tuo orgazmas truks trumpiau“, – tikina A. Cadell. Tikinama, kad tai visiškai pasiteisina vyrams, tačiau galioja ir moterims.

Tantra teigia, kad lėtas kvėpavimas ir atitinkami judesiai padeda pasidalinti „gyvenimo galios energija“. A. Cadell pataria pradėti nuo pozos, tantros vadinamos galingiausia, t. y. kai moteris viršuje. „Pridėkite vienas kitam rankas prie širdies ir kvėpuokite giliai bei ramiai – kai vienas įkvepia, kitas iškvepia. Tegu šis procesas būna sinchroniškas.

Jūs galite tai atlikti burna į burną žiūrėdami vienas kitam į akis. Visas šis procesas sukuria kvėpavimo ir sielos sąjungą tiesiog per žvilgsnį. Ir kai esate vienas kitame, savaime aišku, pajaučiate ir seksualinį ryšį“,  – teigė A. Cadell. 

Judesiai

„Kiekvienas žino, kad prisilietimas gydo, suaktyvina kraujotaką, stiprina imuninę sistemą,“ – teigia A. Cadell. Tam, kad pasiektumėte kuo didesnį efektą, patariama į sekso preliudiją įtraukti ir tantrinį masažą.

Tegu partneris atsigula visiškai nuogas. Tuomet padenkite savo kūno odą masažiniu aliejumi ar losjonu, kurio kvapas labiausiai jaudina, ir pasitelkite savo kūną kaip ginklą – imkite juo masažuoti savo mylimąjį.

Galite pradėti tiesiog nuo kvėpavimo ties erogeninėmis zonomis, žaisti savo plaukais, krūtimis ir kitomis jaudinančioms kūno vietelėmis. Specialistė A. Cadell sako, kad tai padeda sukurti ir harmoniją, ir dovanoja vienas kito supratimą, pagarbą. „Tai lyg šokis, kada tiek tas, kuris duoda, tiek tas, kuris gauna, jaučiasi ypatingai“, – tikina moteris. 

Taip pat skaitykite: Idealių santykių menas: auksiniai patarimai, kurie padės vėl įžiebti meilę

Garsas

Garsas, pasak A. Cadell, tai lyg vidinis masažas. Jis veikia mūsų kūno ląsteles, be to, kūnas reaguoja į vibracijas ir energiją. Kartais žmonės nė nenumano, kokią galią turi garsai sekso metu. Visi jaudulio kupini žodeliai atskleidžia partneriui, kaip jaučiatės, taip pat padeda pasiekti ilgesnį ir galingesnį orgazmą.

A. Cadell pataria vengti kurtinančios tylos sekso metu, nes taip prarandami jausmai. Ji siūlo išbandyti kai ką neįprasto – kai jūsų lūpos liečia partnerio kūną, pabandykite garsu sukurti vibraciją. Itin įkaitina ir tai, kai čiulpiate mylimojo spenelius ir žemu balsu niūniuojate. Gal partneris atsilygins tuo pačiu?

Fotolia nuotr./Seksuali moteris
Fotolia nuotr./Seksuali moteris

Raumenų užraktas

Greičiausiai supratote, kad kalba eina apie Kėgelio pratimus. „Didžiausią malonumą vyrai patiria tada, kai įsiskverbimo metu moteris pasinaudoja savo apatiniais geismingais raumenimis“, – tikina A. Cadell. Tačiau nesitikėkite, kad galite tai padaryti tiesiog šiaip – Kėgelio pratimus patariama praktikuoti kasdien, kad sulauktumėte užburiančių rezultatų. 

Taip pat skaitykite: Erotinio masažo subtilybės: paliesk mane dar kartą!..

Ketinimai

„Kur atsiranda ketinimai, energija tiesiog plaukia“, – tikina A. Cadell. Ką tai reiškia? Tiesiog nuo to, ko siekiame, tiesiogiai priklauso, kaip vyks sekso procesas. „Mes moterys, dažniausiai norime, kad patenkinti liktų mūsų vyrai, tačiau jeigu jūs padarysite viską, kad būtumėte seksualiai pasitikinti savimi ir išlaisvinsite savo vidinę dievaitę, tai bus tikra dovana ir jums pačiai, ir jūsų mylimajam“, – sako specialistė.

Jos nuomone, svarbiausia suvokti, kad „patirtis kaip ir malonumas – tai daugiausia, ką mums gali pasiūlyti visata, tik tereikia pasakyti „ne“ kliūtims. Vienas iš būdų tai padaryti – abipusė masturbacija. Taip sužadinsite ne tik save, bet ir savo partnerį.

Taip pat skaitykite: Ar verta gėdytis masturbacijos?

Dėmesys

Tuomet padenkite savo kūno odą masažiniu aliejumi ar losjonu, kurio kvapas labiausiai jaudina, ir pasitelkite savo kūną kaip ginklą – imkite juo masažuoti savo mylimąjį.

Kartais seksui būti pačiam nuostabiausiam, sutrukdo tai, kad esame atitrūkę ir išsiblaškę. Būkite įsitikinę ir pasiruošę susitelkti į reikiamus dalykus. A. Cadell rekomenduoja paklausti savo partnerio leidimo, ar galite pažvelgti į vienas kito sielą, žiūrėdami į akis. Ji sako, kad jei partneris sutiks, atsakykite, ką matote. „Jūs galite išsakyti emocinius, fizinius, seksualinius komplimentus“, – tikina specialsitė.

Galbūt tai, ką matote – yra nuostabiausias meilužis, kai kas, ką jus labai vertinate, o gal ištikimas mylimasis. Šis būdas labiausiai įkaitina žmones, kurie kuria ilgalaikius santykius. Ir jeigu šis pasiūlymas skamba kiek nepatogiai, galite susikoncentruoti į erogeninių zonų tyrinėjimą, pavyzdžiui, A. Cadell siūlo sudrėkinti savo pirštus ir jais masažuoti jautriausias vyro kūno vieteles… Vyras turėtų atsilyginti tuo pačiu, nes, pasak tantros, malonumą turi pajusti abu.

Lemiamas įvartis

Vienas svarbiausių dalykų, ką mums duoda tantrinis seksas, tai malonumų ribų išplėtimas, o tai, savaime aišku, daro įtaką ir orgazmui. Svarbiausia energiją nukreipti tinkama linkme, kad jausmingumas neišblėstų.

Įtraukite į sekso žaidimus pries tai išvardytus šešis jausmų dirgiklius ir kai artėsite prie didžiojo O, tuomet sustokite, giliai ir lėtai kvėpuokite, žiūrėkite vienas į akis ir sutelkite visą dėmesį į savo malonumą.

Taip pat skaitykite: 6 patarimai, padėsiantys spręsti šeiminius konfliktus

„Kiekvieną kartą, kai dešimtbalėje sistemoje pasieksite malonumą ties devyniais, sustokite. Tęskite plėsdami savo malonumo ribas, neskubėkite visko užbaigti. Tai nuostabus dalykas, kurį galite praktikuoti, kol pasieksite tai, ko trokštate“, – sako A. Cadell. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius