Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką pasakytų Froidas? Susitinka ir dingsta – ką aš darau ne taip?

Greitų pasimatymų laikais, kai viskas, atrodo, pasiekiama ir galimybių rinktis yra labai daug, ryškėja problema, kuri kankina daugelį moterų. Jos susirašinėja, eina į romantiškus susitikimus, permiega, o potencialūs jaunikiai tiesiog dingsta.

„Vyrai, kurie žiūrės laidą, galės pakomentuoti, kodėl nusprendžia be jokios žinutės pasišalinti iš moterų gyvenimo, o psichologijos ir filosofijos magistras Tomas Lagūnavičius pateiks pasiūlymus, ką daryti spėliojančioms ir kenčiančioms“, – intriguoja laidos „Ką pasakytų Froidas?“ autorė ir vedėja Viktorija Kuliomina.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Kuliomina
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Kuliomina

Anot psichologo T.Lagūnavičiaus, idealu, jei moteris nepasimeta, kai atsiduria tokioje situacijoje: „Tokia mergina natūraliai moka įvertinti situaciją, apsidžiaugti, kad per daug nesuartėjo su netinkamu vyru. Vis dėlto, jeigu nutinka priešingai ir spėta įsimylėti, apsižavėti, o po vyriškio dingimo dėl jaučiamo skausmo norisi tik gulėti lovoje žiūrint serialus – verta atsisakyti iliuzijų ir suvokti realybę.“ Kokia ta padėtis iš tikrųjų, kaip iš jos krapštytis, skaitytojai galės sužinoti jau šį trečiadienį, 21 val., 15min laidoje „Ką pasakytų Froidas?

Pasak laidos autorės Viktorijos Kuliominos, moterys dažnai užstringa skausmo taške, padaro klaidingas išvadas, aptaria su draugėmis, koks tas vyras „kiaulė”, arba randa milijonus pateisinimų, kas jam galėjo nutikti: „Tokie spąstai nutolina merginas nuo jų tikslo sutikti sau tinkamą vyrą. Tokie kaltinimai, kurie būna nukreipti į save arba į išorę, dažnai neturi nieko bendra su tuo, kas įvyko tarp dviejų žmonių.

Juliaus kalinsko / 15min nuotr. / Tomas Lagūnavičius
Juliaus kalinsko / 15min nuotr. / Tomas Lagūnavičius

Iš mano asmeninės patirties, vyrai bijo pasakyti moteriai, kad nieko nebus, nes turės paaiškinti, kas su ja ne taip, kai su ja viskas yra labai gerai, tiesiog vyras nepajuto chemijos, traukos, susidomėjimo. Manau, vaikinai dažnai privengia veltis į dramatiškus nesuderinamumo aiškinimus, o kaip į juos neįsitraukti moterims, pakomentuos ekspertas Tomas Lagūnavičius.“

VIDEO: Ką pasakytų Froidas? Pokalbis su psichologu Tomu Lagūnavičiumi (anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius