Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atpažinti kandidatą į vyrus?

Rodos, ir simpatiška, ir protinga, ir įdomi, ir namie nesėdi, bet kandidato į vyrus – nė vieno. Gal verta apsižvalgyti artimiausioje aplinkoje? Kartais laimė laukia tiesiog už kampo.
Svajonių vaikinas
Svajonių vaikinas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Vyras
 
 
Kaip atpažinti potencialų jaunikį?
 
 
1. Pagaliau atkreipkite dėmesį į vyrus
 
Pirmiausia kiekviename vyriškyje matykite ne pareigas, o žmogų. Galbūt jis ne vienerius metus taiso jūsų kompiuterį, sėdi prie gretimo stalo ar gydo jūsų mamą. Pasistenkite gerbti kiekvieną pažįstamą vyrą. Taip jiems duosite bent menką šansą.
 
PATARIMAS: Kad išmoktumėte gerbti juos, mintyse pasakykite komplimentą kiekvienam sutiktajam, pavyzdžiui, kai eisite į parduotuvę. Kiekvienam! Svarbiausia – suformuokite pozityvų požiūrį į vyrus. Po kurio laiko pastebėsite, kad imate šypsotis tiems, kurių anksčiau nė nepastebėdavote. 
 
 
  
2. Leiskite vyrams jus merginti
 
 
Vyrai vengia damų, kurioms tiesiog ant kaktos užrašyta „Ieškau vyro“. Jos nuolat įsitempusios, pabrėžtinai rūpinasi savo išvaizda ir skenuoja kiekvieną vyriškį kaip galimą auką. Prisiminkite, kaip jautėtės, kai buvote laimingai įsimylėjusi? Atsipalaidavusi, švytinti, besišypsanti, karštligiškai nesistengianti patikti... Būtent tokia ir atkreipsite vyrų dėmesį, ir tarsi pastūmėsite juos rūpintis jumis. Jau vien nuoširdi šypsena kartais paskatina kolegą nubėgti nupirkti jums ledų. O juk kai kada taip užsimezga romanas... 
 
 
  
3. Pastebėkite nepastebimus
 
 
Paprastai moterys nori susipažinti su gražuoliukais ar tais, kurie laiko save labai kietais, bet nepastebi kukliųjų. Tačiau kartais visai nepastebimi vyrai, moteriškai švelniai paskatinti kovoti dėl jūsų širdies, tampa pavydėtinais svajonių jaunikiais. Taigi apdovanokite dėmesiu tuos, kurie yra šalia jūsų ir prie kurių pripratote lyg prie kambario baldų. Juk jeigu jau esate įpratę ilgas valandas praleisti drauge kaip bičiuliai ar bendradarbiai – tai geras ženklas.  
 
 
 
4. Pajuskite jųdviejų suderinamumą
 
 
Nepabendravus tai būna gana sunku. Čia nepadės nei geriausia draugė, nei loginiai išvedžiojimai. Bet gal pagelbės šeštasis jausmas? Kartais mus labai sunervina galimo kandidato čepsėjimas valgant, bet jei bendrautumėte toliau, galbūt pastebėtumėt tokių puikių jo savybių, kad šiuos menkniekius tiesiog pamirštumėte. Pirmiausia rekomenduotina atkreipti dėmesį į svarbiausias vyro savybes, už kurias gerbsite jį: tai jo požiūris į moteris, į pinigus (kai kurie psichologai tikina, kad tai susiję: jei jis taip ar kitaip elgiasi su pinigais, vadinasi, panašiai elgsis ir su moterimis). Ne mažiau svarbu ir atsakomybės jausmas, ir visos vyriškos savybės, kurias vertinate. 
 
 
Tad kaip nuspėti būsimą jūsų suderinamumą, jei esate:
 
 
KOLEGOS
 
Darbas yra būtent ta vieta, kurioje verta vengti etikečių, nors tai – sudėtinga, juk aplink vien buhalteriai, dizaineriai, reklamos žinovai ar vadybininkai... Bendraukite su kolegomis kaip moteris, tada be vargo pajusite, kuris iš jų jums neabejingas. Kadangi darbe praleidžiama labai daug laiko, žmones galima pažinti kuo geriausiai. Nemąstykite standartiškai: visų mėgstamas kolektyvo lyderis gali būti jums visai nepriimtinas, o štai vienišas atsiskyrėlis – netgi labai įdomus. 
 
 
KAIMYNAI
 
Šiuolaikiniai žmonės dažniausiai nepažįsta jų ir nė nesistengia bendrauti. Jei krito į akis koks vienišius, bėgant laikui nebus sunku pastebėti, kada jis grįžta namo ir ar vienas, galbūt susitiksite su juo netoli namų esančiame prekybos centre – pasisveikinti ir užmegzti pokalbį nebus sunku. Pats paprasčiausias ėjimas – paskambinti į jo duris ir paprašyti mažytės paslaugos: gal jis, pavyzdžiui, pakabintų jums paveikslą? O žvilgtelėjusi į jo būstą, greitai susidarysite nuomonę ir apie jo savininką. 
 
 
BENDRAMOKSLIAI
 
Seniai buvote klasės ar kurso susitikime? Neatsisakykite ten pasirodyti, o jei niekas nenori organizuoti jo – apsiimkite pati. Dažniausiai per tokius vakarėlius buvę bendraklasiai nesusituri nepasigyrę, ką jie pasiekė ir užgyveno, čia greitai sužinoma, kas vedė, kas išsiskyrė, o kas dar vienišas. Geresnis kandidatas į vyrus bus ne tas, kuris visą vakarą gyrėsi, o paskui jums iškvietė taksi, bet tas, kuris paklausė, ar nešalta, atnešė kavos ir palydėjo namo. 
 
 
PAŽĮSTAMI
 
Bet kuris iš tų, kuriuos sutinkate sporto klube, kursuose ar pietaudama kavinėje, gali tapti potencialiais jūsų jaunikiais. Verta įdėmiai nužvelgti kiekvieną ir neprisigalvoti visokiausių tabu (pvz., „O ne! Jis atrodo jaunesnis!“, „Šitas turbūt turi draugę...“). Jei spinduliuosite gerą nuotaiką ir šypsositės vyrams – daugiau nieko nereikės – jie patys veršis su jumis susipažinti. O tada iš tos gausybės kandidatų išsirinksite tą vienintelį...
 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius