-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaip atsikratyti įkyraus gerbėjo?

Tikra moteris turi dvi problemas: kaip susirasti vyrą ir kaip jo atsikratyti. Tad pasimokome, kaip grakščiai išspręsti antrąją problemą.
Netvarkingas vyras.
Netvarkingas vyras. / Shutterstock nuotr.

Susirasti vyrą – jokia problema. Ir visai nesvarbu, ar mindote šaligatvį, ar dulkėtą keliuką vidury kaimo. Šito gero yra visur. O štai atsikratyti įkyraus gerbėjo kur kas sunkiau. Ypač, jei dirbate vyriškame kolektyve, esate jauna ir graži, nuolatos nulydima žvilgsnių. Net jei spirsite į šalį gražiuosius aukštakulnius, šveisite lauk žavųjį kostiumėlį ir įsmuksite į beformį kombinezoną, jei atiduosite draugei visą savo grožio priemonių arsenalą ir susisuksite senmergišką kuodą – nepadės. Jie vis tiek norės su jumis susipažinti.

O paskui bus kaip su ta kramtomąja guma: nėra kur dėti, o prilipusi, kad ją kur! Mums, neslėpsime, vyriškas dėmesys net labai patinka, bet – laiku ir vietoje. Kai kartais į tėvus tinkantis kolega lipšniai žvilgčioja ar visai nesimpatiškas kaimynas prie durų tykoja, nesinori juk jiems visos tiesos į akis netaktiškai žiebti, bet štai atsikratyti visiems laikams ir gana nebjauriu būdu – būtų pats tas.

Paprašykite pinigų

Jau penkiasdešimt aštuonis kartus pakartojote, kad tikrai neisite su juo kavos, bet nepadėjo? Bet šis metodas tik drąsioms... Kai dar kartą siūlys kavos, arbatos ar į kiną, ramiai paaiškinkite: „Mano laiko valanda jums kainuos 400 litų. Esu labai užsiėmusi.“ Jis greitai dės į kojas, mintyse skaičiuodamas, kiek reikėtų sumokėti už dviejų valandų kino seansą su kavute...

Pasinaudokite jo metodu

Sunkiausia atsikratyti valdininkų. Viena pažįstama kartą paklydo vienos savivaldybės koridoriuose benešdama pareiškimą. Iš vieno kabineto išpuolė raudonskruostis storulis, padėjo sutrikusiai merginai rasti reikiamas duris ir sutvarkyri reikaliuką. Jiedu apsikeitė vizitinėmis kortelėmis, o paskui vyrukas ją pakvietė į feisbuko draugus. Vėliau – dar linksmiau. Jis ėmė skambinti dienomis ir naktimis, kviesdamas susitikti. Nepadėjo išsamūs aiškinimai, kad ji ištekėjusi, turi tuojau metų sulauksiantį kūdikį ir kad visai nenori naktimis siautėti baruose su nepažįstamais raudonskruosčiais. Bet toks kuklumas tik kurstė naujo gerbėjo aistrą. Tada jauna moteris pakeitė taktiką – ėmė jam skambinėti naktimis, rašinėti keistas žinutes ir grasinti, kad lauks jo prie namų ar darbo kabineto durų, nes labai pasiilgo. Na, ir ką? Ji buvo staigiai išmesta iš internetinių draugų, o telefono numerį valdininkas pasikeitė. Bet turbūt dar ilgai gręžiojosi atgal, slinkdamas savivaldybės koridoriais...

Pareikškite, kad esate beviltiškai įsimylėjusi

Jei dirbate vyrų apsuptyje ir kas antras jums mirksi, o nesinori nė vieno, verta padūsauti, kad esate nelaimingos meilės auka. Tikėtina, kad bus išsisaiškinta, kas tas laimingasis, bus skleidžiamos paskalos, kad jis gėjus, žudikas maniakas ir apskritai – nevertas jūsų. Jei tą mylimąjį tik išsigalvojote, susiraskite kokio gražuoliuko nuotrauką ir kasdien rodykite ją telefone ar kompiuteryje graudžiai klausinėdama: „Gražus, ar ne?“ Greitai gerbėjams pasidarys bloga nuo to vaizdelio, ir jus tiesiog nurašys kaip kvailą vištą, kuri toliau savo nosies nieko nemato (tokių erelių, kaip jie).

Dejuokite, koks blogas pasaulis

Pirmai progai pasitaikius, paverkite, kaip sunku gyventi, kokia maža alga, bloga valdžia, kaip kyla kainos ir artėja euras. Padeda. Greitai jis praneš, kad jūsų santykiai be perspektyvos, nes mąstote nepozityviai.

Išsamiai išklokite jam savo ligos istoriją

Pradėkite nuo vaikystės. Kuo daugiau vaikiškų, o paskui – užkrečiamų ligų, tuo geriau. Jei neveiks, netikėtai „prisiminkite“ kokią lytiškai plintančią ligelę ir jos sukeltas komplikacijas 9žinoma, čia jau nebe toks elegantiškas būdas atstumti gerbėją). Reakcija būna dvejopa: arba mandagiai atsisveikina, arba bėga neatsigręždami. Ir niekada negrįžta!

Kodėl būtent tokie būdai? Nes ramus pasakymas, pavyzdžiui, „esi ne mano skonio“, „nieko mums neišeis“, „aš visai neieškau draugysčių“, „man gerai ir vienai“, „mylėjau tik kartą“ ir panašiai tų įkyruolių visai neveikia. Anaiptol! Kai kurie dar uoliau ima įrodinėti, kad tokiai moteriai negalima būti vienai, kad jis mokėtų jus padaryti laimingą, zys, kad suteiktumėte jam šansą ir nueitumėte bent į vieną pasimatymą... Toks seiliojimasis paskui tik dar labiau padidina moters priešiškumą tokiam lipšniam vyrui, kuris nesupranta žodžio „ne“. Nelieka net pagarbos.

Taigi – rinkitės! Tik kartais, besiruošdama atsikratyti eilinio dvikojo katinėlio, geriau į jį įsižiūrėkite: o gal vyrukas visai nieko? Juk jeigu priima jus ir paprastais drabužiais, be makiažo, su PMS lygio isterijomis ir dar nuolat bambančią, ne visada besišypsančią, gal tai... meilė? Jei neįsižiebė simpatija iš pirmo žvilgsnio, gal tai įmanoma iš aštuoniolikto ar dvidešimto?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius