-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip iš filmo: Mano merginą persekioja fantazija apie išprievartavimą

Dažnai, išgyvenę kokią nors situaciją, pasakome: o, čia kaip iš filmo! Arba – ne, ne, ne, taip nebūna ir nenoriu, kad būtų, čia tik kine taip. Skaitytojas Eugenijau paprašė santykių konsultanto Eidmino Zakso patarimo...
Filmo „O, ne! O, taip!“ scena (akt. Skaistė Anusevičiūtė).
Filmo „O, ne! O, taip!“ scena (akt. Skaistė Anusevičiūtė). / Kadras iš filmo

Šiaip jau gyvenimu skųstis negaliu – turiu gražią merginą, draugaujame jau kelerius metus, gyvename kartu ir viskas mums gerai. Pirštis dar nesijaučiu pasiruošęs, nors nujaučiu, kad Ieva to jau norėtų. Kalbai pakrypus ta tema, dažniausiai draugiškai sutariame, kad vestuvės kada nors bus, bet dar ne laikas.

Jei pagalvojote, kad čia ir slypi mano problema, tai klystate. Praėjusį mėnesį mūsų lovoje nutiko labai keistas dalykas. Ieva pagaliau išdrįso man pasakyti didžiausią savo seksualinę fantaziją. Žinau, kad visos tos fantazijos dažniausiai būna iškrypusios, bet vis dėlto TO tai jau nesitikėjau – mano mergina prasitarė, kad ji norėtų, kad ją... išprievartautų. Gerai bent tiek, jog ji nori, kad tas prievartautojas būčiau aš, bet... su sąlyga, kad ji to nežinos.

Dabar nebežinau, kaip jaustis – ar man sunerimti, kad Ieva nori kito vyro? Ar stengtis įgyvendinti jos fantaziją? Bet kaip? Kankinamas šių klausimų nebemiegu naktimis, net draugelius į tai įtraukiau, klausdamas, ar jiems taip nebuvo. Ne, nebuvo.

Labai myliu Ievą, nenoriu jos nuvilti, bet ar įgyvendindamas šią jos fantaziją aš elgsiuosi teisingai? O gal tai net laisviems žmonėms per daug iškrypėliška?

Nejaukiai jaučiuosi net galvodamas, kaip čia ją „išprievartavus“. Nuo ko pradėti – pakeisti įvaizdį ar užsakyti kokius raumeningus vyrukus, kad ją išgąsdintų. Ką daro tie maniakai?

Prašau, patarkite man ką daryti, atsakykite, kas čia labiau nenormalus – aš, sutikdamas su jos prašymu, ar Ieva, to norėdama?

Eugenijus

Atsako santykių konsultantas Eidminas Zaksas

Labas, Eugenijau. Suprantu tavo baimes ir nerimą – nemalonu suvokti, kad mylimas žmogus iš tavęs tikisi to, kas tau yra nepriimtina ir ko normaliai negali jam duoti.

Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas
Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas

Tačiau, jeigu atitoltum nuo savo jausmų ir pagalvotum apie Ievos jausmus, suprastum, kad moters esmė yra jaustis saugiai, būti apsaugotai, mažesnei, silpnesnei ir t. t. Juk visi žinom, kad moteris šalia vyro nori jaustis kaip už sienos. Vadinasi, troškimas būti išprievartautai yra tik perdėtas moteriškumo bruožas.

Nustebtum, kiek moterų iš tiesų apie tai fantazuoja. Turbūt nepameluočiau, kad bent devynios iš dešimties kažkada yra apie tai pasvajojusios.

Aišku, nė viena moteris iš tiesų netrokšta būti išprievartauta. Gal tai troškimas būti užvaldytai, gal jaudina nežinomybė (todėl ir mergina prašo taip padaryti, kad ji nežinotų). Tačiau beveik kiekviena trokšta būti išprievartauta saugiai. Tai yra taip, kad žinotų, kad tai daroma ne dėl savanaudiškų kėslų, bet iš pagarbos ir aistros jai.

Tad mano rekomendacija labai paprasta – išprievartauk ją, padaryk, ko ji prašo. Paimk ją prieš jos valią, kai ji to nenorės, bet kai trokši tu. Be jokių svetimų žmonių. Be jokių perdėtų nesąmonių ar vaidybos. Gali tai padaryti tiesiog prieš jai išeinant į darbą, kai tai reikš, kad ji pavėluos. Pavėlavimas į darbą jos gyvenimo neturėtų sugriauti, bet į jūsų santykius įneš labai daug ugnies.

Kadras iš filmo/Filmo „O, ne! O, taip!“ scena (akt. Rokas Petrauskas).
Kadras iš filmo/Filmo „O, ne! O, taip!“ scena (akt. Rokas Petrauskas).

Beje, šaunu, kad atvirai kalbatės apie seksą. Tai svarbu. Ateityje siūlau pamėginti dar labiau įsiklausyti į vienas kito poreikius. Galbūt tu su Ieva myliesi švelniai, nes ją myli ir tau atrodo, kad ji nori, jog taip mylėtumeisi. Bet, galbūt jai labiau patiktų, jei retkarčiais būtum grubesnis, šiurkštesnis, valdingesnis. Gal ir tau pačiam tai labiau patiktų? Kalbėkitės ir mylėkitės.

Gerų dienų!

O, ne! O, taip! santykių konsultantas Eidminas Zaksas


Skaitytojo Jono situacija pažįstama ir naujos lietuviškos komedijos „O, ne! O, taip!“ personažams. Šiame filme žiūrovai susipažins su penkiomis poromis, kurių gyvenimus aukštyn kojomis apvers įvairios komiškos situacijos ir nesusipratimai.

Viena jų ir susidurs su šia fantazija, o kaip jiems pavyks šią keblią situaciją išspręsti – Lietuvos kino teatruose bus galima pamatyti jau nuo birželio 17 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius